RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Morsomt å være i gang


Ole-Kristian Vikan trente i fjor Frigg. I år skal han trene Skeid.
Ole-Kristian Vikan trente i fjor Frigg. I år skal han trene Skeid.
Ole-Kristian Vikan har hatt sin første arbeidsuke i Skeid. Treneren er mektig imponert over ferdighetene til de unge spillerne.

Torshov: – Jeg er positivt overraska over ferdighetene til de unge spillerne i Skeid. Nå skal vi bygge videre på dette og få tilbake gleden i laget, sier Ole-Kristian Vikan til Østkantavisa.

Mye må på plass

Den nye treneren hadde sin første arbeidsuke denne uka og han sier at det er mye som må på plass. Derfor har det blitt mye spill på treningene denne uka.

– Dette er som starten i et nytt forhold. Man må bli kjent med de, så derfor har det blitt en del spill på treningene slik vi får kartlagt ferdighetene.

Foreløpig er det kun fire spillere som er under kontrakt, så klubben satser på å få på plass en spillergruppe ved starten av februar.

Les også: Vikan presentert som ny trener

– Vi har et veldig ungt, men bra lag på papiret. Det er selvsagt plusser og minuser ved å ha et så ungt lag, men jeg er meget imponert over basisferdighetene og pågangsmotet til spillerne, skryter Vikan.

Trener-trio

Ole-Kristian Vikan skal denne sesongen være hovedtrener i Skeid, mens han får med seg Skeids mangeårige kaptein Jo a Gundersen og fjorårets hovedtrener Stig Mathisen.

Han har stor tro på at trioen vil fungere godt sammen i år.

– Joa skal først og fremst konsentrere seg om å spille fotball. Men han har vært ni år i klubben og han kommer til å være en god støttespiller for meg. Han er nysgjerrig på trenergjerningen og derfor kommer dette til å bli en nyttig erfaring for han, sier Vikan.

Treneren har hatt en fin uke på treningsfeltet og sier han fortsatt har en stor jobb foran seg før sesongstart.

Men han er ikke bekymra over at tida frem mot seriestart blir knapp.

– Det er lenge igjen til seriestart, så det bekymrer meg ikke. Nå skal vi bruke tida godt og gjøre det vi kan for å få tilbake den gode gamle Skeid-sjela i laget, avslutter Ole-Kristian Vikan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere