*Nettavisen* Nyheter.

– Nå blir det fest!

På scenen: På lørdag kan familien kose seg med Askeladden friteater og “Veslefrikk med fela”. FOTO: UTLÅNT

For andre året på rad samles kunst, musikk, teater, sang, idrett og friluftskos i Sørkedalen. Det er klart for Sus i Sørken.

SØRKEDALEN: – Vi fikk så mange positive tilbakemeldinger på dette arrangementet i fjor at vi var nødt til å gjenta suksessen. Vi gyver løs på en ny runde, humrer presseansvarlig Bjørn Warud.

Veslefrikk og fela

Han er i tillegg tilknyttet Askeladden Friteater som bidrar med både trolske innspill fra Theodor Kittelsens eventyrverden og forestillingen “Veslefrikk med fela”.

– Det er et ungt program, men jeg vil tørre å påstå at her er det noe for hele familien. For å ta noen av høydepunktene vil jeg fremheve konserten med Sørkedalen skoles musikkorps, kunstutstillingen på Sørkedalen kafe og landhandel, Sørkedalen Brass, friteater, underholdning ved Arne Garvang og selvsagt markedet på Finnerud, sier Warud og legger til:

– Arne Garvang, kjent fra både Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, er vi veldig stolte av å ha med oss. Han vil helt sikkert bringe frem gode minner fra publikum.

Strekk ut

På plakaten står også familieyoga med intruktør Elisabeth Lyseng.

– Det vil jeg virkelig anbefale. Familieyogaen var svært populær i fjor og jeg er sikker på at den vil trekke folk i år også, sier Warud.

For fullstendig program/tidspunkt se www.sorkedalen.org.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.