*Nettavisen* Nyheter.

– Nå er det farlig å kjøre bil her

Selv om Østensjøveien mellom Haakon Tveters vei og Eterveien er skiltet, er den i så dårlig forfatning at den betegnes som farlig å kjøre på. Foto: Foto: Arne Vidar jenssen

Ferdigstillelse av Østensjøveien er forsinket. Det skaper reaksjoner.

ØSTENSJØ: – I siste nummer av Nordstrands Blad leser jeg at sykkeltraseen i Østensjøveien er forsinket med én måned. Vi som kjører der ofte, har lenge tenkt at det måtte bli en forsinkelse, sier Kari Saxrud Gundelsby.

– Det er imidlertid ikke det verste. Det verste er at selve veibanen nå er mer eller mindre farlig å kjøre bil på. Mellom Oppsalveien og Haakon Tveters vei er det et utall av kumlokk som stikker høyere opp enn veibanen ellers. Noen av disse er så høye og så kantete at selv i 50 km's fart, er det svært ubehagelig å kjøre over dem - og ødeleggende for hjulene/bilen.

– De er IKKE merket på noen måte, og en eventuell omgående bevegelse er jo også farlig - hvis en i det hele tatt får øye på dem i tide. Vi går ut ifra at disse trafikkfellene vil forsvinne når veibanen forhåpentligvis blir asfaltert om etter arbeidene som er gjort der - men i mellomtiden er dette rett og slett trafikkfarlig, sier Kari Saxrud Gundelsby.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.