RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Nå er det mindre mobbing


Boller: Alle fikk boller etter at seremonien var over.
Boller: Alle fikk boller etter at seremonien var over. Foto: FOTO: SIMEN SUNDSBØ
Sist uke åpnet den nye skolegården på Seterbråten, allerede merker elevene de positive effektene av å ha gode utearealer.

Seterbråten: Politikere, presse, foreldre og byråkrater hadde møtt opp for å delta i den offisielle åpningen av den splitter nye skolegården på Seterbråten.

Mindre mobbing

– Vi merker at det er mindre erting og plaging, nå som vi har så fin lekeplass, sier Hodo Abdirahman fra elevrådet på Seterbråten. Hun forteller at det gode utemiljøet har ført til et mye bedre miljø elevene imellom.

– Nå gleder vi oss til friminuttene, det gjorde vi ikke før.

Erstatter klubben

Nordstrands blad har tidligere skrevet flere saker om nedleggelsen av Seterbråten fritidsklubb. Kristin Bjørgesæter og Mia-Synnøve er to av elevene som kjempet hardt imot nedleggelsen, de fryktet at nedleggelsen vill føre til at man mistet kontakt med vennene sine og at de måtte dra helt til Mortensrud for å ha kveldsaktivitet. Når Nordstrands Blad møter jentene på åpningen forteller de at den nye skolegården nå fungerer som møte plass etter skoletid.

Fikk bordtennisbord

Bydelsutvalgsleder Nadeem Butt var til stede under åpningen, han kunne fortelle at det var et enstemmig Bydelsutvalg som hadde bestemt å satse mer på skolegårder. Skolegården på Seterbråten har fått midler fra Oslo Sør satsingen, i tillegg har de fått et bordtennisbord fra Spare-bankstiftelsen og Norges Bordtennisforbund.

Mette Gaarder fra Utdanningsetaten og prosjektleder for Oslo sør satsingen forteller at det er flere skoler i Søndre Nordstrand som har fått eller skal få nye skolegårder, blant annet Rosen-holm, Hallagerbakken, lusetjern.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere