RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette er de omstridte vollyballbanene som etter flere års diskusjoner nå blir flyttet.
Dette er de omstridte vollyballbanene som etter flere års diskusjoner nå blir flyttet. Foto: FOTO: Karl Andreas Kjelstrup

– Nå flyttes sandvolleyballbanene på Voldsløkka

Beboere i Biskop Heuchs vei har protestert mot støy og fyll ved sandvolleyballbanene på Voldsløkka i flere år, men nå kan informasjonssjef i Bymiljøetaten, Alise Davidsen opplyse om at arbeidene starter i oktober.

VOLDSLØKKA: – Det skulle har startet allerede nå, planene er ferdigstilt og entreprenør er valgt, men på grunn av store nedbørsmengder har det blitt utsatt, forteller Alise Davidsen.

Del på Facebook

Plaget av støy

Allerede i 2009 skrev Nordre Aker Budstikke om at naboene til tre sandvolleyballbaner, som ligger tett inntil Biskop Heuchs vei, var plaget av støy og søppel, men det har også vært delte meninger blant beboerne i området.

« Trist å lese oppslaget om flytting av Volleybanene ved Voldsløkka. Som nærmeste nabo til banene i nordøsthjørnet av løkka, kjenner jeg meg ikke igjen i beskrivelsene. Det er noe søppel, men ikke mer enn det en kan forvente», skriver en beboer på Nordre Aker Budstikkes kommentarfelt.

LES OGSÅ: Nabo foreslo ny plassering i 2009

Ferdigstilles i april

Bydelen har over flere år mottatt klager på sandvolleyballbanene. Klagene er videreformidlet til tidligere Idrettsetaten (nå Bymiljøetaten), som drifter dem, og nå blir arbeidet med de nye sandvolleyballbanene altså startet i oktober.

– I første omgang er det seks baner som blir oppført, og arbeidet blir ferdigstilt i april, avslutter Davidsen.

Her skal de nye sandvollyballbanene ligge

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere