RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Nå må noe gjøres


Jørn Johannsessen tror utforkjøringen kan være en konsekvens av gjennomfartstrafikken i Bekkefaret.
Jørn Johannsessen tror utforkjøringen kan være en konsekvens av gjennomfartstrafikken i Bekkefaret.
Onsdag 5. januar havnet en personbil i grøften i St. Edmunds vei, nedenfor Bekkefaret. Naboer mener dette er enda et signal om at Bekkefaret ikke skal brukes som gjennomfartsvei.

ULLERN: – Bilen har sannsynligvis kommet i stor fart fra Bekkefaret, og dermed kjørt inn i et gjerde i St. Edmunds vei. Jeg håper politikerne tar dette som et signal på at noe må gjøres, sier beboer Jørn Johannessen.

Vil innsnevre veien

Johannessen mener den beste løsningen vil være å innsnevre veien, slik at to biler ikke vil kunne passere hverandre samtidig. Han tror dette vil bidra til at veien ikke lenger vil være en attraktiv snarvei for bilister fra Asker og Bærum som skal inn til byen.

Uenig

– innsnevring av en vei som Bekkefaret vil ha en liten fartsreduserende effekt, sier Hilde Gundersen i Samferdselsetaten.

Hun forteller videre at innsnevring brukes i veier som er buss-og utrykningstraseer. Avstegning av veien er heller ikke noe hun stiller seg positiv til.

– Hvis vi stenger veien for gjennomkjøring, vil sannsynligvis mindre veier i samme område får mer trafikk. I Bekkefaret er det i tillegg seks fartsdumper, forteller hun.

Ingen effekt

Johannessen mener fartsdumpene ikke har noen effekt på råkjørerne i veien.

– De flest bremser opp rett foran dumpene, men gir full gass ellers. De lærer seg jo hvor dumpene ligger. Nå må noe gjøres, understreker han

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere