RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NÅ MÅ NOE SKJE: Jan -Petter Holtedahl, leder av St. Hanshaugen Venstre krever bedre kår for byens syklister, snarest.Foto: Anne Marie Huck Quaye
NÅ MÅ NOE SKJE: Jan -Petter Holtedahl, leder av St. Hanshaugen Venstre krever bedre kår for byens syklister, snarest.Foto: Anne Marie Huck Quaye

– Nå må noe skje for syklistene

Leder av St. Hanshaugen Venstre, Jan-Petter Holtedahl, har sammen med Oslo Venstre klare mål som skal bedre syklistenes hverdag i byen.

ST. HANSHAUGEN: Det er etter innspill fra St. Hanshaugen Venstre at Oslo Venstre har tatt opp konkrete mål for gjennomføring av sykkelveinett og å bedre syklistenes forhold i hovedstaden på partiets landsmøte.

– Vi vil ha sykkelveinettet klart innen sommeren 2012, og en prosjektgruppe bør opprettes for å ivareta sykkelmeldingen, snarest, sier en engasjert syklist og lokalpolitiker.’

– Blir det bedre kår for syklistene i hele byen, blir det bra her også, sier han videre der han står med sykkelen i krysset Ullevålsveien Waldemar Thranes gate. Han mener at det å opprette en egen sykkeletat ikke er veien å gå, men er fornøyd med flere innspill om syklistenes hverdag som byrådet tar opp.

– Det er viktigere å få til en prosjektguppe som jobber med å få gjennom helt konkrete tiltak som er slått fast i sykkelmedlingen, sier han og forventer at alt er på plass i 2015. Venstre seiler videre på sykkelparti-bølgen, og det er ingen tvil om er Holtedahl er partiet tro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere