– Nå satser vi for fullt!

Aktiv høst: Avdelingsleder ved Hovseterklubben Sofie Widdal ser frem til en spennende høstsesong. FOTO: ELISABETH WANG

Aktiv høst: Avdelingsleder ved Hovseterklubben Sofie Widdal ser frem til en spennende høstsesong. FOTO: ELISABETH WANG

Sofie Widdal overtok sjefsstolen ved Hovseterklub-ben etter Tommy Payne. Hun stortrives allerede.

HOVSETER: – Jeg synes dette er en veldig spennende og artig jobb. Det er bra kollegaer, bra barn og bra ungdom. Jeg trives veldig godt, sier Widdal.

– Hilse på nye

Denne høsten ønsker hun å rekruttere flere barn og unge til klubben og la dem være med å bestemme.

– Vi ønsker å ta best mulig vare på dem som allerede bruker klubben, men i tillegg vil jeg hilse på nye. Vi har brukt mye tid i det siste på å planlegge en høst med mange aktiviteter, og jeg tror ungdommene vil like det de ser, smiler hun.

Kamp på Sætra

På Facebook og på Hovseterklubbens hjemmeside kan man stadig oppdatere seg på hva som skjer. Selv gleder Sofie seg veldig til band-kampen “Kampen om Sætra”.

– Det blir en skikkelig kamp mellom ulike band med både innledende runder, semifinale og finale. Her er det publikum som bestemmer, så det kan jo lønne seg å ha med en real gruppe med fans. Vi oppfordrer alle som har lyst til å melde seg på, for dette blir gøy, sier hun.

Let’s dance

Disco-kvelden på fredagene er også noe hun vil prioritere fremover. Lyd, lys, røyk (maskin) og musikk er allerede testet.

– Dette er et populært arrangement som vi skal få opp å gå igjen. Jeg håper og tror mange vil ta turen, sier hun.

I disse dager er Widdal rundt på både barne- og ungdomsskoler i nærmiljøet. Målet er at flest mulig vil finne noe de har lyst til å delta på på klubben.

– Vi ønsker at både barn og ungdom skal få lov til å være med å bestemme når det kommer til aktivitetene. Det tror jeg er viktig for trivselen.Lyst til å vite mer? Ta en titt på Facebook eller www.hovseterklubben.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.