RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guro Knutsen Mienna og Siri Nordby bommet på sine straffer mot Stabæk, men det var glemt lørdag kveld. (FOTO: ARILD JACOBSEN)
Guro Knutsen Mienna og Siri Nordby bommet på sine straffer mot Stabæk, men det var glemt lørdag kveld. (FOTO: ARILD JACOBSEN)

– Nå skal vi vinne festen

Røa tapte den høydramatiske cupfinalen mot Stabæk i Telenor Arena. Men på Bristol i natt fester sølvjentene som vinnere.

SENTRUM: Det var utrolig bittert å tape finalen, men vi har uansett levert en god sesong. Nå skal vi vinne festen! stråler Røa-profilen Lene Mykjåland. 

Vestkantklubben var tidvis klart best i lørdagens NM-finale, men seriemester Røa endte likevel opp som tapere i den dramatiske finalen. 

Røa-gjengen var tydelig skuffet kort tid etter kampslutt. Men da dittOslo traff jentene på Bristol to timer senere, var stemningen en helt annen. De både sang og jublet. 

Stolt kaptein

Laget var tydelig innstilt på å ta NM-banketten med storm. 

– Nå skal det festets skikkelig! gliser landslagsprofil Elise Thorsnes.

Kaptein Siri Nordby var selvfølgelig helt enig.

– Hadde vi spilt en dårlig match, hadde humøret ikke vært på topp nå. Men vi bidro til å skape en av tidenes mest spennende cupfinaler. Alle leverte en pangkamp! Jeg er så stolt av jentene, sier kapteinen og smiler.

– Vi kan ikke være misfornøyd med et seriemesterskap og et sølv i NM. Nå fortjener hele gjengen en herlig fest, stråler Guro Knutsen Mienna.      

Misset på straffer

Røa ledet cupfinalen i Telenor Arena to ganger, men erkerivalen Stabæk slo tilbake begge gangene.

Først fire minutter på overtid, så rett før slutt i 2. ekstraomgang. Bærums-klubben var best i straffesparkkonkurransen, som de til slutt vant 5-4 (7-6 sammenlagt).

Kaptein Siri Nordby og Guro Knutsen Mienna misset for Røa, som de tre siste sesongene har vunnet cupfinalen.  

Lørdagens tap var det tredje i rekken mot Stabæk denne sesongen. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere