RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Nedleggelse er eneste løsning

Aps Paal Haavorsen vil i utgangspunktet bevare eldresenteret, men frykter at det ikke går.

GRÜNERLØKKA: H/Frp-byrådet har tatt et økonomisk strupetak på bydelene. Nå må det kuttes og eldreomsorgen ligger tynt an. Aps Paal Haavorsen ser ikke bort fra at bydelen må legge ned eldresenteret på Grünerløkka.

Ønsker ikke slutt

– Vi er i utgangspunktet imot nedleggelse av eldresenteret. Ap har vært det partiet som har kjempet mot nedleggelse i mange år, men vi har også vært en pådriver for å få mer aktivitet blant andre målgrupper inn på senteret. Nå er huset fylt med ulike aktiviteter overfor blant annet personer med psykiske lidelser og kursing av eldre innvandrere. Dette er en veldig positiv utvikling, sier Ap-politikeren.

Byrådets skyld

– Problemet er at Høyre og Frp-byrådet reduserer bydelens budsjett år for år og vi er redd for at det nå spøker på eldresenteret. Håpet er at regjeringens ekstra milliard til kommunene vil kunne gi oss mulighet til å sikre eldresenterets drift også i 2011. Hvor mye midler byrådet vil gi ekstra til bydelen vet vi idag ikke. Derfor kan Ap i Bydel Grünerløkka ikke garantere videre drift fordi det borgerlige styret i denne byen sulteforer bydelen så kraftig, og har gjort det over så mange år, at det nå gå på stumpene løs, sier han.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere