RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Nedtur å spille kvalik to år på rad


Izabela Duda nærmer seg toppformen, og scoret 13 mål mot Levanger forrige runde. Forrige kampen mot Fredrikstad endte 21-21, og det uten Duda.
Izabela Duda nærmer seg toppformen, og scoret 13 mål mot Levanger forrige runde. Forrige kampen mot Fredrikstad endte 21-21, og det uten Duda.
Håndballjentene til Oppsal spiller en meget viktig kamp mot Fredrikstad i Postenligaen onsdag kveld. Og den kampen må vinnes for at laget skal ha mulighet til å nå sluttspillet.

OPPSAL: Tre runder før slutt ligger Oppsal på 9. plass, fire poeng bak Kristiansand Vipers som innehar den siste sluttspillplassen, og kun målforskjellen gjør at laget ligger foran Fredrikstad som har samme poengsum som Oppsal.

Onsdag møtes nettopp Fredrikstad Oppsal i Oppsal Arena klokken 19.00. Og den kampen blir svært viktig for begge lagene.

– Den kampen blir svært viktig for oss. Jeg forventer at vi vinner den, sier en offensiv Djordje Teodorovic.

Se tabllen i Postenligaen her

Duda blir viktig

Treneren mener laget vant ett poeng da de spilte 21-21 borte mot Fredrikstad tidligere denne sesongen.

– I den kampen spilte vi uten Duda. Nå er vi på gang, vi har Duda tilbake og hjemmefordelen. Men vi må også huske på at Fredrikstad spilte uavgjort mot Tertnes forrige runde og at de også har slått Byåsen på hjemmebane, sier Teodorovic.

Oppsal vant forrige kamp 36-25 mot Levanger og laget spilte jevnt med seriemester Larvik og Storhamar rundene før. Så laget er i god form før den viktige kampen onsdag kveld.

Sluttspill i sikte

Ettersom Nordstrand slo Kristiansand Vipers søndag, er også sluttspillplass innen rekkevidde om laget slår Fredrikstad onsdag.

Er fokuset å unngå kvalikplass eller klare sluttspillplass?

– Først og fremst skal vi unngå å havne på kvalikplass. Det blir en nedtur om vi må spille kvalik to år på rad. Målsetningen før sesongen var å nå sluttspillet, og vinner vi onsdag så kan det være innen rekkevidde, sier treneren, som sier at stemningen i spillergruppen er veldig bra.

– Det er en bra «drive» i gruppen. Vi ser at det er gode muligheter. Jeg har drevet med håndball i mange år og ser at moralen er veldig høy i laget, sier Djordje Teodorovic.

Se video: Arne Senstad: – Jeg har vært klin gæren

Oppsal møter Glassverket borte nest siste serierunde, mens det kan bli en «finale» om å nå sluttspillet i siste kampen hjemme mot Kristiansand Vipers. Men først må laget vinne de to første kampene før det blir en realitet.

Svaret før vi onsdag klokken 19.00 i Oppsal Arena.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere