RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Noen ganger taper vi og andre ganger vinner vi


Tharun Satheeskumar scorer her et supert mål etter å ha forsert seg gjennom hele Holmen-forsvaret. Foto: Thomas Granerød
Tharun Satheeskumar scorer her et supert mål etter å ha forsert seg gjennom hele Holmen-forsvaret. Foto: Thomas Granerød
Det var stor stemning i Furuset Forum sist helg da årets Påskehare Cup gikk av stabelen.

Furuset: Godt over 200 barn fordelt på 15 lag deltok i helgens Påskehare Cup i regi av Furuset Ishockey.

Blant alle disse lagene overvar Lokalavisen Groruddalen oppgjøret mellom Furuset og Holmen - to lag som ga absolutt alt.

Holmen var noen hakk vassere enn Furuset og kunne fortjent ta hjem seieren, men det gjorde ikke spesielt mye for hjemmelagets Tharun Satheeskumar.

Like blide

– Noen ganger så taper vi og andre ganger så vinner vi, det er uansett like morsomt å spille ishockey, kunne Tharun Satheeskumar fortelle fra garderoben.

Tharun Satheeskumar har som de fleste andre på Furuset-laget spilt ishockey i ett år og det er rimelig fantastisk å se hvor mye de har lært på såpass kort tid.

Tharun Satheeskumar kunne også fortelle at laget hans gjerne skulle ha hatt flere spillere på laget, og forklarer mer enn villig hvorfor;

– Vi er en skikkelig fin kompisgjeng og jeg er kjempefornøyd med alle spillerne på laget. Jeg håper flere også vil begynne, det kommer dem aldri til å angre på, forklarer den talentfulle spilleren.

Herlig gjeng:
HERLIG GJENG: Furuset U8 gir alt i jubelropet til ære for Lokalavisen Groruddalen. FOTO: Thomas Granerød

Heftige rytmer

Til ære for Lokalavisen Groruddalen så fyrte laget opp musikkanlegget i garderoben - med Michael Jacksons "Billie Jean" rungende over høytalerne.

Alle gutta spratt opp og gjorde de samme bevegelsene som selveste popkongen - et fantastisk skue og et vitnesbyrd om en gjeng som alltid setter det å ha det morsomt sammen foran alt.

Selv etter et tap så går det altså an å ha det morsomt, noe å ta lærdom av fra Furusets hockeygutter med andre ord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere