*Nettavisen* Nyheter.

– Nordstrand fikk vist seg fra sin beste side

FØLGER MED: Fv: Tinna Flatø og Helle Siggerud kjenner noen av guttene som spiller på Nordstrand og følger spente med innimellom salgene av snacks. Foto: Silje Mømb Seterseter

– Dette vil gjøre mye for rekrutteringen til Nordstrand, sier Hans-Einar Kjærnes Kjosmoen, som var en av vaktene da 2001 tilskuere møtte opp for å se Nordstrand spille på hjemmebane mot Vålerenga.

Klikk på bildet for å forstørre.

REKORD: Hele 2001 tilskuere møtte opp for å se Nordstrand og Vålerenga spille.

Klikk på bildet for å forstørre.

- ALTFOR LETT: Fv. Mathias Frostmann og Daniel Eikeri sier de følger med på alle Nordstrands kamper, og Eikeri mener Vålerenga gir Nordstrand en altfor lett kamp.

Klikk på bildet for å forstørre.

HÅPER PÅ ØKT REKRUTTERING: Hans-Einar Kjærnes Kjosmoen og hans sønn Kristoffer Kjærnes Kjosmoen er strålende fornøyde med å se Vålerenga på hjemmebane, og håper dette øker rekrutteringen til Nordstrand.

Klikk på bildet for å forstørre.

HEIAROP: Vålerenga-supporterne sto i med heiarop gjennom hele kampen for å støtte laget sitt.

Klikk på bildet for å forstørre.

- HYGGELIG: Fv. Magnus Pettersen og Per-Olav Pettersen koste seg i finværet mens de så laget sitt spille mot Nordstrand.

Klikk på bildet for å forstørre.

HEIER PÅ VIF: Erlend Dahlbo står på Vålerengas side av banen og sier det alltid er hyggelig å se laget sitt spille.

HALLAGERBANEN/LJAN: Det var duket for god stemning på begge sider av fotballbanen da fjerdedivisjonslaget Nordstrand, skulle møte tippeligalaget Vålerenga på Hallagerbanen.

– Det er helt utrolig å ha Vålerenga på hjemmebane. Dette vil gjøre mye for rekrutteringen til Nordstrand, sier Hans-Einar Kjærnes Kjosmoen, som er vakt på dagens kamp.

LES OGSÅ: VIF videre etter i cupen etter sjansesløseri

– Skaper lokale helter

Det er ingen tvil om at den lokale befolkningen synes det er stas å ha selveste Vålerenga på hjemmebane. Helle Siggerud og Tinna Flatø går rundt og selger snacks til ivrige tilskuere mens de selv følger spent med på kampen.

– Jeg synes det her er veldig kult. Nå får Nordstrand vist seg fra sin beste side, sier Siggerud.

– Det her vil skape lokale helter i lokalmiljøet. Det er utrolig flott for klubben. I tillegg spiller de brukbar fotball mot toppnivå her i dag, fortsetter Kjærnes Kjosmoen.

Gjennom hele førsteomgang holder Nordstrand stillingen 0 – 0. Dette skaper stor jubel fra hjemmebanen og laget går av banen med stor applaus fra publikum.

LES OGSÅ: Nordstrand fikk skryt av Rekdal

Klanen på bortebane

På andre siden av banen er det god stemning og høye heiarop gjennom hele kampen. Flere Klanen-medlemmer har tatt turen for å støtte Vålerenga gjennom kampen.

– Det er en sjarm over det å komme ut hit på 'bygda' for å kunne se laget sitt spille. Her er det god stemning, og noe av det som er så flott med fotball, er jo at det er for alle hvor som helst, sier Per-Olav Pettersen om å se Vålerenga spille på Nordstrand.

Supporterne har blant annet kommet med busser uten å skape trafikkaos av den grunn. De trofaste klan-medlemmene har heller ikke noe imot å reise litt for å se laget sitt spille.

– Det er alltid hyggelig å se Vålerenga spille, uansett hvor det måtte være, sier Erlend Dahlbo.

LES OGSÅ: – Det kan jo gå av en cupbombe

Følger Nordstrand trofast

– Jeg er ikke noe fan av Vålerenga, men det er selvfølgelig både kult og viktig for Nordstrand at de får spille mot de store gutta, sier Mathias Frostmann.

Med på kampen har Frostmann med seg kompisen Daniel Eikeri. Guttene sier de er store fans av Nordstrand, og følger med på hver eneste kamp de spiller.

– Nordstrand er et bra lag. Vi ser jo her at det er for lett. Jeg skulle faktisk ønske Vålerenga var bedre, at de ga oss en tøffere utfordring, sier Eikeri.

Det gjøres klar for annenomgang ute på banen, og ballen sparkes i gang med høy jubel fra tilskuerne som har møtt opp på Hallagerbanen for heie sitt lag frem mot seier. Ved kampslutt står det 5 - 0 til Vålerenga.

LES OGSÅ: Borgar er Norges beste elleveåring i bordtennis

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag