*Nettavisen* Nyheter.

– Norge har mye å lære av Groruddalen

Samsaya sang sin siste hit "The good with the bad" på Veitvet senter under åpningen av kulturuka. Foto: Foto: Anders Auberg

Som en del av åpningsshowet sang Samsaya til en akustisk versjon av sin siste hit "The Good with the bad", til stor glede for publikum.

VEITVET: Samsaya er opprinnelig fra India, men vokste opp på Ellingsrud. Da Veitvet senter skulle markere åpningen av kulturuka forrige torsdag, stilte artisten opp med en egen låt.

– Det er veldig kult å bli spurt om å være med på dette. Det er jo ikke noe jeg gjør til vanlig, sier hun til Lokalavisen Groruddalen.

Se video fra åpningshowet og hør Samsayas sang: Ellevill stemning på Veitvet Senter

Hun mener det er store muligheter for å gjøre Veitvet senter om til et permanent kultursenter.

– Det er så mange engasjerte folk, at det burde ikke være noe problem, sier hun.

Hjertet i drabantbyene

31-åringen er stolt over å være fra Groruddalen, og er helt klar på at det har farget henne mye i oppveksten.

– Jeg merker det spesielt når jeg er ute og reiser. Da ser jeg litt av Groruddalen i alt. Det er ingen tvil om at resten av Norge har mye å lære av Groruddalen, sier hun.

Det at Veitvet senter nå forsøker å bli et kultursenter ser hun på som en klokt valg. I førsteetasjen hadde blant annet fotoklubben Steinbruddet en utstilling.

– Sentrene er ofte hjertet på disse stedene, og det betyr mye for folk som bor i nærheten. Da har det muligheter til å kunne bli et fungerende kultursenter, forteller hun.

Se video fra åpningshowet og hør Samsayas sang: Ellevill stemning på Veitvet Senter

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag