RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– North pole school. That’s cool!


MED ORDFØREREN SOM ASSISTENT: Lotte skulle hjelpe ordførere Fabian Stang (H) med å holde saksen da snoren skulle klippes. Men ordføreren overlot det ærefulle oppdraget til Lotte.
MED ORDFØREREN SOM ASSISTENT: Lotte skulle hjelpe ordførere Fabian Stang (H) med å holde saksen da snoren skulle klippes. Men ordføreren overlot det ærefulle oppdraget til Lotte.
– Jeg gleder meg mest til neste sommerferie, jeg. Tommy er ett av mange barn som startet på en splitter ny skole på mandag.

SANDAKER: Nordpolen skole på Sandaker åpnet dørene for en skokk med barn fra 1. til 3. klasse på mandag. Både elever og foreldre var spente på første skoledag.Tommy (7) og Robin (6, snart 7) er bestevenner. De forteller at de gleder seg til skolen. Robin gleder seg mest til boller og brus, for det er han sikker på at han får første skoledag.


GLEDER SEG: Tommy (7) og Robin (6, snart 7) er spente på første skoledag. Tommy gruer seg mest til lekser, mens Robin er nervøs for å få en streng lærer.

– Jeg gleder meg egentlig mest til neste sommerferie jeg, forteller Tommy. For i sommer har begge guttene gjort veldig mye.

– Jeg har badet tre ganger, sier Robin, mens Tommy kan fortelle at han har bedet seks ganger. Selv om sommerferie er viktig, forteller de at de gleder seg til å starte på skolen, og begge tror at de får en snill lærer.

– Jeg gleder meg til å lære 2+2. For det er 4, forteller Robin.

SEND OSS DINE BILDER FRA FØRSTE SKOLEDAG! NETT@DITTOSLO.NO ELLER MMS TIL 1932 MED KODEORD OSLOTIPS.

– Skikkelig kult navn

Skolegården var fylt opp med forventningsfulle barn, og kanskje like spente foreldre.

Ordfører Fabian Stang (H) hadde kommet for å åpne skolen.

– Dere går jo på en skole med skikkelig kult navn! North pole school. That’s cool! spøkte ordføreren før han oppfordret alle barna til å passe på hverandre og være sammen med hverandre.

– Mobbing vil vi ikke ha noe av! sa han fog fikk alle barna til å rope «Nei til mobbing, ja til vennskap».

Ordføreren skulle klippe snoren for å åpne Nordpolen, men den æren ga ordføreren til Lotte, som stolt kunne ta saksen i egne hender, mens ordføreren assisterte.

Se bilder fra første skoledag på Nordpolen

– Fantorangen hilser!

Utdanningsdirektør i kommunen, Astrid Søgnen, var også med på åpningen for å overrekke en sjekk på 5000 kroner til skolen, slik at det kan bli kjøpt inn et bilde å henge på veggen.

Det vanket også en overraskelse. Ingunn Thon fra NRK Super kom for å synge Barnetv sangen. Og hun hilste fra alle i NRK, og da spesielt fra Fantorangen.

LES OGSÅ:

Slipper trolig bussing til Nordpolen

Skolen skal hete Nordpolen

Aksjonerte på Nordpolen for å få tryggere veikryss

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere