Gå til sidens hovedinnhold

– Obduksjonsrapporten viser ingen spor av seksuelt misbruk

Politiet mener også de kan bevise den siktede 37-åringen var på Østensjø da Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant.

OSLO: Politiadvokat Cecilie Gulnes sier til NTB at den foreløpige rapporten etter obduksjonen av Sigrid så langt ikke viser spor av seksuelt misbruk.

Gulnes minner om at siktelsen så langt kun gjelder forsettlig drap. Politiet har fått en foreløpig obduksjonsrapport etter drapet på Sigrid, men sier de fremdeles ikke vet hvordan, når eller hvor hun ble drept

– Siktet 37-åring var på Østensjø

Politiet bekrefter overfor Dagbladet at de kan bevise den drapssiktede 37-åringen var på Østensjø da Sigrid forsvant. Det er tekniske spor som ifølge etterforskerne knytter mannen til området ved Sigrids gårute i det aktuelle tidsrommet.

- Før 37-åringen ble pågrepet hadde vi gjort tekniske funn som knyttet ham til Østensjø på tidspunktet Sigrid forsvant, noe som gjorde ham interessant. Men før pågripelsene på Kolbotn ante vi ingenting om at Sigrid lå død der, sier politiadvokat Cecilie Gulnes til Dagbladet.

Politiet understreker også overfor samme avis at det ikke er funnet noen spor på Østensjø som tyder på at Sigrid ble drept i en bilpåkjørsel, slik flere medier har spekulert i.

– Det er ikke gjort noen funn ved forsvinningsstedet som peker mot det. Vi tror heller ikke dette kan ha vært en ulykke, sier Gulnes.

LES OGSÅ: Politiets hovedteori: Sigrid ble påkjørt

LES OGSÅ: Ber om fire uker og full isolasjon

LES OGSÅ: John Christian Elden advarer mot forhåndsdømming

LES OGSÅ: – Samholdet er blitt enda sterkere

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene