RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kollenbrølet vil få OL til å se ut som et kretsrenn spår landslagssjef Vidar Løfshus.
Kollenbrølet vil få OL til å se ut som et kretsrenn spår landslagssjef Vidar Løfshus. Foto: Arkivfoto

– OL kommer til å bli som et kretsrenn i en liten bygd i forhold

Kristin V. Sæterøy (44) fra Drammen er Holmenkollrennenes nye daglig leder.

HOLMENKOLLEN: Samtidig som billettene til Holmenkollrennene 8.-9.mars 2014 ble lagt ut for salg ble arrangementets nye leder presentert.

Hun har to hovedutfordringer foran seg. Befeste posisjonen som det viktigste World Cup-rennet i nordiske grener, og samtidig å få økonomien til å gå i balanse.– Idretten har gitt meg så mye, og jeg vil gi noe tilbake, sier Sæterøy i en pressemelding.

Kjenner godt til Kollen

44-åringen er visepresident i Norges Skiforbund og daglig leder i telecombedriften Maingate. Hun har selv en fortid som aktiv langrennsløper på junior- og rekruttlandslaget og er godt kjent med hva Holmenkollen står for.

LES OGSÅ: Rolf Nyhus – Så lenge det er pust i meg skal jeg holde på

Sæterøy mener at Holmenkollen har et godt utgangspunkt:

– Nasjonalarenaen har en unik posisjon i skiverdenen. Holmenkollerennene har vært og skal være vinterens 17. mai. Vi har en god plan både for å øke inntektene og redusere kostnadene, sier Sæterøy, som starter jobben i midten av desember.

Hun vil jobbe med frivillige og kolleger i både Skiforeningen og Skiforbundet.

LES OGSÅ: Vil ha svensker og polakker til Kollen

– Jeg er glad jeg det første året får jobbe tett med dem og lære av de med lang erfaring. Og så håper jeg at jeg kan tilføre noen nye tanker, sier Sæterøy som også har jobbet 12 år i telecombransjen i Sveits.

– Fra jeg starter opp som daglig leder på heltid, går det fort til arrangementet 8. og 9. mars. Allerede nå starter billettsalget, så jeg er veldig glad for at det er mange mennesker som står på og legger til rette for at vi skal nå vinterens mål. Jeg og medarbeiderne skal jobbe hardt for at Holmenkollen skal bli det viktigste stedet å være den helgen, lover hun.

Gleder seg til Kollenbrølet

I fjor var det nærmere 100 000 besøkende totalt i løpet av Holmenkollen-helgen.

Under kveldens sesongåpning i Holmenkollen deltok i underkant av 200 ivrige mosjonister på en økt under Vidar Løfshus og Åge Skinstads ledelse. Hopptrener Alexander Stöckl var tilskuer under økta.

– Jeg trodde aldri i verden at så mange skulle kommet på en sånn økt, og det var veldig overraskende for meg. Dette er veldig uvanlig i Østerrike, sa landslagstrener Alexander Stöckl.

LES OGSÅ: En legende gleder seg

– Vi kommer til å glede oss veldig til Holmenkollrennene. Ikke minst for å få møte et skikkelig publikumsbrøl etter Sotsji. OL kommer til å bli som et kretsrenn i en liten bygd rent publikumsmessig i forhold, mener landslagssjef Vidar Løfshus.  
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere