RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Oppsal er altfor gode til å rykke ned


NØKKELKAMP: Onsdag møter Jenny Handal Sneve og Oppsal nestjumbo Levanger hjemme i Oppsal Arena.
NØKKELKAMP: Onsdag møter Jenny Handal Sneve og Oppsal nestjumbo Levanger hjemme i Oppsal Arena. Foto: FOTO: Arild Jacobsen
Trener Djordje Teodorovic er klar i talen et par dager før håndballdamene til Oppsal tar i mot Levanger i en skjebnekamp for å overleve i Postenligaen.

OPPSAL: Onsdag kveld braker det løs i Oppsal Arena når Oppsal på kvalikplass tar i mot nestjumbo Levanger, som ligger poenget bak Oppsal på tabellen.

– Det er vinn eller forsvinn for oss. Vi får nok kanskje et par muligheter til, men er vi ikke gode nok til å slå Levanger på hjemmebane så er nok det en pekepinn på hvordan det ender, sier Djordje Teodorovic.

LES OGSÅ: Senstad forlanger mer av Duda

Oppsal slo Levanger 23-20 på bortebane i Trønderhallen i november, uten en skadet Izabela Duda på banen. Nå er den polske storskytteren på plass igjen.

- Vi skal selvfølgelig ikke undervurdere Levanger, men vi bør være bedre enn dem for å overleve i Postenligaen, sier Teodorovic.

Positive spillere

Oppsal-treneren føler at laget hans har vokst siden seieren i Levanger før jul, og han er imponert over innstillingen til jentene sine.

- Entusiasmen i troppen er veldig bra, og jeg er positiv til hvordan jentene takler situasjonen, sier Teodorovic.

På treningene er det fullt kjør.

LES OGSÅ: Gossé og Tertnes plaget Oppsal

- Alle jentene er fullstendig klar over at vi ligger dårlig an, så det smeller på treningene våre om dagen, sier Teodorovic.

Defensive Levanger

Gjestene fra Trøndelag har vært en gedigen skuffelse denne sesongen, for med to landslagsspillere (Mari Molid og Hanna Yttereng) på laget bør det være mulig å levere bedre.

- Levanger er først og fremst et forsvarslag, sier Teodorovic.

Mari Molid er klippen i de bakre rekker. Hun spilte VM for Norge rett før jul, og skrev under for Larvik HK for noen dager siden.

LES OGSÅ: Duda & Co. smadret Storhamar

- Utfordringen blir å løse det gode forsvarsspillet til Levanger, sier Teodorovic.

Levanger har vært gjerrige i noen kamper, men Nordstrand fikk hull på trønderne og har scoret 60 på to seriekamper mot dem.

- Nederlag å rykke ned

Teodorovic har stor tro på laget sitt før skjebnekampen.

LES OGSÅ: Vanessa reddet Oppsals cupdrøm

- Jeg mener at Oppsal har et alt for godt lag til å rykke ned.

- Men hvis det skjer?

- Det er et stort nederlag for meg som trener om vi rykker ned, sier Teodorovic.

- Hva skjer med satsingen i Oppsal ved et eventuelt nedrykk?

- Vi har snakket litt om det, og det blir den samme satsingen hvis det blir spill i 1. divisjon. Men vi rykker ikke ned.

- Hva slags kamp forventer du på onsdag?

- Jeg er helt sikker på at det blir en bra kamp med to lag som kjemper for livet for å overleve i Postenligaen, sier Djordje Teodorovic.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere