*Nettavisen* Nyheter.

– Oppsalveien er ikke eksepsjonelt farlig

Bymiljøetaten mener Oppsalveien ikke er verre enn andre smale boligveier, men er åpne for å se på saken hvis de får en henvendelse fra Bydel Østensjø.

OPPSAL: Bymiljøetaten opplyser at den informasjonen de har om Oppsalveien ikke tilsier at den er spesielt farlig og ulykkesutsatt.

LES OGSÅ: Vil ha bom i Oppsalveien

– Det er ikke noe verre her enn mange andre steder i byen. Oppsalveien er ikke eksepsjonelt trafikkfarlig, sier seniorrådgiver Odd Bratteberg i Bymiljøetatens kommunikasjonsavdeling.

Bratteberg sier de har fått tilbakemeldinger på at det er keitete der på vinterstid, spesielt med den bratte, smale stigningen nederst. Han sier de prøver å holde ekstra oversikt over slike veier om vinteren.

– Jeg regner med at det er en av grunnene til at bommen og snuplassen ikke er blitt etablert. Da vil det bli enda vanskeligere her om vinteren, sier Bratteberg.

Han oppfordrer beboerne til å be bydelen om hjelp

– Hvis bydelsutvalget retter en henvendelse til oss om problemene, kan vi eventuelt se om det er noen tiltak som kan iverksettes, sier Bratteberg.

– Hvis det er et problem at folk kjører for fort og opp fra Østensjøveien, tross skilt om innkjøring forbudt, må de kontakte politiet om dette, sier Bratteberg.

LES OGSÅ: Vil ha bom i Oppsalveien

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.