RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Oslo var en skummel by


Ny bydelsdirektør: Ellen Oldereid.Arkivfoto
Ny bydelsdirektør: Ellen Oldereid.Arkivfoto
Men nå er Ellen Oldereid (46) uredd. 12. oktober tar hun over som ny bydelsdirektør i Bydel St. Hanshaugen.

ST. HANSHAUGEN: I august ble det klart at bydelsdirektør Tone Frønes sluttet etter 20 år i toppstillingen i Bydel St. Hanshaugen. Nå er det klart at hennes etterfølger blir Ellen Oldereid, som kommer fra stillingen som assisterende bydelsdirektør i Bydel Nordre Aker.

Men den nye direktøren er langt fra noen fersking. Hun har vært i Nordre Aker siden 2004, og var økonomisjef i tidligere Bydel Vinderen i fire år. I 18 år har Oslo kommune vært arbeidsgiveren hennes, og hun har vært innom både Frogner og Østensjø.

For selv om hun bor på Gaustad i Nordre Aker og er idrettsmamma til tre fotball- og skibarn i både Koll og Lyn, er hun ikke ukjent på St. Hanshaugen.

– Jeg bodde tidligere på Adamstuen, og liker området veldig godt. Dessuten startet jeg karrieren som vikar i økonomiavdelingen i Bydel St.Hanshaugen i 1992, sier Oldereid.

– Jeg gleder meg og er veldig spent på å begynne å jobbe i St. Hanshaugen, sier Oldereid entusiastisk.

Allerede 12. oktober er hun i gang, og er klar for kommende utfordringer.

– St. Hanshaugen er i endring og har en ung befolkning med stor utskiftning. Dessuten fødes det flere, og det er en utfordring å bygge nok barnehageplasser. Å tilpasse tjenestetilbudet og rammene etter befolkningen blir helt klart en utfordring, sier hun.

Oldereid, som opprinnelig er fra Bodø, skulle aldri bosette seg i hovedstaden.

– Jeg syntes Oslo var en stor og skummel by, humrer hun, når hun snakker om studietiden. Da hun var ferdig med studiene skulle hun flytte hjem, men slik ble det aldri.

– Jeg fant ut at Oslo egentlig er en veldig trivelig by. Og så er det så mange hyggelige folk som bor her! sier Oldereid.St. Hanshaugen er i endring og har en ung befolkning med stor utskiftning

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere