RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Direktør for Oslo kino, Geir Bergkastet, tok seg tid til å smile til fotografen på den røde løperen før åpningen av Symra kino søndag. – Det har bare vært moro å jobbe med å gjenåpne Symra, sa en strålende fornøyd kinodirektør.
Direktør for Oslo kino, Geir Bergkastet, tok seg tid til å smile til fotografen på den røde løperen før åpningen av Symra kino søndag. – Det har bare vært moro å jobbe med å gjenåpne Symra, sa en strålende fornøyd kinodirektør. Foto: Alle foto: Kristin Trosvik

– Oslos beste kino er på Lambertseter

Den røde løperen ble rullet ut på Lambertseter da nye Symra kino ble offisielt åpnet søndag.

LAMBERTSETER: Rød løper, champagne og kanapeer. Det skulle feires når bydelskinoen på Lambertseter ble offisielt åpnet søndag.

LES OGSÅ: Full fres til siste time

Kinoen har vært ute av drift siden byggingen av det nye senteret startet for to år siden. Søndag var det en ny og forbedret utgave som ble gjenåpnet.

Bare moro

Etter at mat og vin var inntatt gikk turen til den største kinosalen hvor kinodirektør Geir Bergkastet takket alle som har medvirket til at Symra nå kan tilby et fullverdig og moderne kinotilbud.

– Dette har bare vært moro, sa Bergkastet og delte rundhåndet ut blomster.

Underholdningen stod Holtet-artist Heine Totland med bandet The Crickets for. Totland er for tiden aktuell med forestillingen Buddy Holly på Folketeatret og det var en smak av denne forestillingen de inviterte fikk høre.

Byens beste kino

Næringsbyråd Øystein Sjøtveit fikk æren av å offisielt åpne Symra.

– Nå skal dere slippe å sende ungene til byen for å gå på kino. Vi har laget det slik at den beste kinoen er her på Lambertseter, sa byråden i sin tale.

Til slutt fikk de inviterte gjestene en førpremière på den norske filmen «Keeper’n til Liverpool» som åpner på Oslo kino den 22. oktober. Filmens regissør Arild Andresen var tilstede for å introdusere filmen.

Dermed var altså Symra innviet og erklært åpnet.

 

SkjeriOslo kårer Byens beste i Oslo:
Byens Beste kjøpesenter, sushi, kaffebar og pizza. Se full oversikt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere