RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med en levende oslofjord som en del av scenografien, blir konsertopplevelsene på Grefsenkollen noe for seg selv. Her akkompagnert av Disen-rockerne Night Flames.
(TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE)
Med en levende oslofjord som en del av scenografien, blir konsertopplevelsene på Grefsenkollen noe for seg selv. Her akkompagnert av Disen-rockerne Night Flames. (TRYKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE) Foto: Foto: Anders Jørstad

– Oslos vakreste scene!

Artister og publikum ikke i tvil etter søndagens barne- og ungdomsfestival på toppen Grefsenkollen.

GREFSENKOLLEN: Det var på Oslos tak, 382 meter over havet, at lokale musikkrefter fikk spille for et hundretalls publikummere. Magnus Bleken koste seg med mat og god drikke sammen med familien og gode venner mens han nøt musikken i sommersola.

– Vi lever i nuet!

– Dette er Oslos vakreste scene. Og for nærmiljøet er dette et fantastisk arrangement. Vi er imponert over nivået de unge musikerne i vår bydel holder, forteller Bleken, som blant annet kunne nyte datteren Mathildes opptreden med Kjelsås skoles sangkor.
 

LES OGSÅ: - Spente, men klare

Disen-rockerne i Night Flames sendte ut mer rockete lydbølger fra scenen. Rockekvintetten har på privaten en musikksmak som strekker seg fra jazz og Beatles, til heavy metal. Hvor framtiden bringer de håpefulle kan ingen av dem svare sikkert på, men bassisten Anders Høgdal Mysen forteller at filosofien er: «Vi lever i nuet!».

Vil gjenta det

Rockegruppa Basic Warning, som er klare for opptreden i norske Melodi Grand Prix Junior til høsten, fikk av rettighetsbestemmelser ikke fremføre MGP-bidraget «Shadows». Men publikummet fikk digge andre godbiter. Marie Ringsaker (16) fra Engebråten skole, som nylig sang for kongeparet under deres besøk i bydelen 17. mai, var også på plass med gullstrupen sin – noe som blant annet familie og venner av henne nøt.

Arrangørene fra Grefsenkollens Venner var strålende fornøyd med talentdagen på Oslos tak, og Thorkild Gundersen lover at dette skal bli en årlig happening.

LES MER OM KONSERTVÅREN PÅ GREFSENKOLLEN HER!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere