*Nettavisen* Nyheter.

– På Lindeberg er det fint å bo!

IKKE I DET BLÅ: Utsikt fra Skjønhaug skole og Lindeberg: Utsikt har de! Foto: FOTO: JULIE MESSEL

Skiheisen i Jerikobakken er rustet opp, ballbingen på Skjønnhaug skole er snart pusset opp. Hva er neste på lista for oppgradering av Lindeberg?

LINDEBERG: Nå ber programleder for opprustning av det fysiske og sosiale miljøet på Lindeberg folk komme og si klart i fra om hva de ønsker for stedet sitt.

– Jeg mener at det er viktig å høre hva befolkningen som bor på Lindeberg mener, og oppfordrer derfor beboerne i alle aldre til å delta på det åpne møtet, sier Lone Singstad Pålshaugen.

Del av Groruddalssatsingen

Hun er programleder for områdeløft Lindeberg, ansatt i Bydel Alna, og vil at Lindeberg skal bli et enda bedre sted å vokse opp.

Som en del av Groruddalssatsingen samarbeider Bydel Alna med Oslo kommune og Husbanken om å bedre det fysiske og sosiale miljøet på Lindeberg – også kallt områdeløft Lindeberg.

– Arbeidet er i oppstartsfasen, og vi ønsker å få høre hva folk som bor her tenker skal til for at Lindeberg skal bli et enda bedre sted å bo og vokse opp.

Inviterer til møte

– Hva er bra og hva kan bli bedre på Lindeberg, er det noen steder som oppleves som utrygge, er det behov for nye møteplasser, hvordan kan vi jobbe sammen for at folk skal trives på Lindeberg, spør Pålshaugen.

Hun inivterer til åpent møte på Lindeberg skole, 26. april, klokken 17.

På møtet får du vite mer om områdeløftet og også få mulighet til å komme med gode ideer for området.

Det vil være servering av mat og drikke, barnepass for barn under 10 år, og en egen samling for barn og unge over 10 år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.