*Nettavisen* Nyheter.

– På tide å erstatte bro!

Eneste mulighet for mange barn å komme seg til Bryn skole er over gangveien over Strømsveien. Nå er den så nedslitt og kan ikke lenger brukes av rullestolbrukere. Foto: ALLE FOTO: PRIVAT

Tidligere samferdselsbyråd i Oslo, Peter N. Myhre, har sett seg lei på nedslitt gangbro over Riksvei 190.

Klikk på bildet for å forstørre.

Broen ble satt opp midlertidig for 25 år siden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Brodekket på deler av broen har brutt sammen, og deler av broen er derfor avstengt.

TEISEN: – Gangbroen over riksvei 190, «Strømsveien» fra Ulven til Teisen en av de mest brukte i Oslo. Nå er den ca 25 år gammel, stygg og delvis avsperret fordi brodekket på deler av broen har brutt sammen. Broen kan derfor ikke lenger brukes av rullestolbrukere. Broen er i praksis eneste vei for barn på Ulven som skal til og fra Bryn Skole. Nå er det på tide at noe gjøres for å erstatte den, sier Myhre til Lokalavisen.

Midlertidig

Riksvei 190 ble utvidet til fire felt med midtdeler på 1980-tallet. Dermed ble det også satt opp en midlertidig gangbro fra Ulvenveien til Teisenveien.

– Jeg har sendt et skriftlig spørsmål til samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa der jeg oppfordrer henne til å erstatte den fæle gamle gangbroen med en ny flott en. Dette er ikke noe stort prosjekt, men viktig for svært mange mennesker i denne delen av Oslo, sier en engasjert stortingsrepresentant for Frp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag