RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– På tide å erstatte bro!


Eneste mulighet for mange barn å komme seg til Bryn skole er over gangveien over Strømsveien. Nå er den så nedslitt og kan ikke lenger brukes av rullestolbrukere.
Eneste mulighet for mange barn å komme seg til Bryn skole er over gangveien over Strømsveien. Nå er den så nedslitt og kan ikke lenger brukes av rullestolbrukere. Foto: ALLE FOTO: PRIVAT
Tidligere samferdselsbyråd i Oslo, Peter N. Myhre, har sett seg lei på nedslitt gangbro over Riksvei 190.

TEISEN: – Gangbroen over riksvei 190, «Strømsveien» fra Ulven til Teisen en av de mest brukte i Oslo. Nå er den ca 25 år gammel, stygg og delvis avsperret fordi brodekket på deler av broen har brutt sammen. Broen kan derfor ikke lenger brukes av rullestolbrukere. Broen er i praksis eneste vei for barn på Ulven som skal til og fra Bryn Skole. Nå er det på tide at noe gjøres for å erstatte den, sier Myhre til Lokalavisen.

Midlertidig

Riksvei 190 ble utvidet til fire felt med midtdeler på 1980-tallet. Dermed ble det også satt opp en midlertidig gangbro fra Ulvenveien til Teisenveien.

– Jeg har sendt et skriftlig spørsmål til samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa der jeg oppfordrer henne til å erstatte den fæle gamle gangbroen med en ny flott en. Dette er ikke noe stort prosjekt, men viktig for svært mange mennesker i denne delen av Oslo, sier en engasjert stortingsrepresentant for Frp.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere