– Pangåpning for Symra kino

Direktør for Oslo kino, Geir Bergkastet forteller at åpningen av Symra kino har overgått alle forventninger.

Direktør for Oslo kino, Geir Bergkastet forteller at åpningen av Symra kino har overgått alle forventninger. Foto: foto: Kristin Trosvik

Filmglade i alle aldre har strømmet til den nygamle bydelskinoen på Lambertseter.

LAMBERTSETER: Det samlede besøkstallet for Symra kino fra åpningen den 12. oktober frem til 18. oktober var på 3770 besøkende.

– En eventyrlig åpning. Vi er kjempefornøyd, sier kinodirektør Geir Bergkastet.

LES OGSÅ, OG SE BILDENE FRA ÅPNINGEN AV NYE LAMBERTSETER SENTER: Stormet senteret

– Det er alltid veldig spennende med åpningen av en ny kino, det er jo heller ikke så ofte det skjer. Og som jeg akkurat skrev på bloggen til Oslo kino: Symra har fått en pangåpning, sier en lykkelig kinodirektør.

Spenningen var særlig knyttet opp til besøkstallet for den første helgen.

– Det var fullt hus. Symra var den kinoen i landet som drives av oss, med best belegg. Det vil si dekning i forhold til antall seter. Responsen har overgått det jeg turde å drømme om, sier kinodirektøren og legger til at de ser at tilbudet til barnefamilier på dagtid i helgene har vært godt mottatt.

– Vi vet det er lettvint for barnefamilier å komme seg til Symra så dette er et tilbud vi vil opprettholde. Ellers så vi at det var fullt hus på midnattspremièren på Fritt Vilt torsdag, sier direktøren og presiserer at de ikke vil hvile på laurbærene.

– Vi skal ikke ta seieren på forskudd, vi må stå på fremover for å opprettholde et godt tilbud. Men åpningsuken tyder på at Symra møter et behov, avslutter Geir Bergkastet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag