RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Parkeringsselskap med sol i hjertet!


ILLUSTRASJONSFOTO
ILLUSTRASJONSFOTO
Parkeringsbransjen har også solskinnshistorier.

LINDERUD: I steptember opplevde Beate Øien et hyggelig møte med parkeringsbransjen. Hun og venninnen skulle parkere på Linderud senter, og de fant en plass langs veien inn mot senteret.

Eneste parkeringsskilt i nærheten indikerte at området bak skiltet to meter lenger foran på veien krevde synlig p-billett.

Øien følte seg sikker på at bilen sto lovlig, men da hun kom tilbake en time senere, hadde hun fått en av de velkjente gule lappene på frontruta, for mangel på synlig billett i ruta.

– Jeg gikk noen meter bak bilen og lette i buskene etter tegn, et skilt, noe som kunne tilsi at jeg burde være skamfull og ikke bli irritert. Vel, Askeladden fant, riktig, fant et skilt som var godt vokst igjen med trærne. Men, som billist skal vi visstnok se slikt, for kontrollavgiften var nå en realitet, forteller Beate Øien.

Dagene gikk, og irritasjonen over kontrollavgiften ble smått om senn borte. Ytterligere dager senere, ble den til og med snudd til glede, da Øien fikk brev fra kontrollavgiftinnkrevingsfirmaet Gothia Finans, som holder til på Furuset. De skrev at de hadde makulert kontrollavgiften, da den var feilaktig ilagt.

– Du og du, jeg har ikke klaget høyt denne gangen. Mulig de selv har sett med briller at skiltet var blitt til et tre – og gitt meg og flere godvilje, skriver en fornøyd Beate Øien i en epost til Lokalavisen Groruddalen.

– Sol i hjertet har de, og jeg bare smiler og tenker at det finnes også solskinnshistorier når det gjelder Europark!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere