RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Perfekt å avslutte på Blå


Andreas Rutlin i Pow Pow er glad for at turneavslutningen skal spilles på Blå, og lover de fremøtte en virkelig bra konsert.
Andreas Rutlin i Pow Pow er glad for at turneavslutningen skal spilles på Blå, og lover de fremøtte en virkelig bra konsert. Foto: FOTO: Anita Bakk Henriksen
Gutta i det norske bandet Pow Pow avslutter nå sin turné med Bergensbandet The new Wine i Oslo, og det på favorittstedet i hovedstaden, nemlig Blå.

ST. HANSHAUGEN: – Det blir en heidundranes turneavslutning! Nå har vi vært på turné en måneds tid, og i løpet av den perioden blitt mer og mer samspilte, sier Andreas Rutlin (gitar og synth) da dittOslo møter ham på Kaffebrenneriet på St. Hanshaugen.

Han er veldig glad for at det er akkurat Blå som er stedet for turneavslutningen.

– Alle fem i bandet har et veldig godt forhold til Blå, både som konsertscene og utested, sier han.

Overrasket

Pow Pow har storkost seg på turnè, og Andreas er positivt overrasket over mottakelsen de har fått på de ulike stedene.

– For eksempel da vi spilte i Volda var det fullt hus med cirka syv hundre mennesker. Det var en slik opplevelse vi ikke kunne forutse, men det var veldig gøy, sier han.

Lik musikk

– Vi har samarbeidet utrolig bra med The New Wine, og vi spiller relativt lik muskk, så det var en perfekt kombo, forteller Andreas og legger til at de kjente godt til bandet fra Bergen fra før av.

– Og nå som vi har blitt kjent med dem vet vi at de også er veldig bra mennesker, sier han.

Last Day On Earth

Det er navnet på den nye plata som har høstet enormt gode kritikker både fra Dagbladet og Lydverket. Andreas vil ikke si for mye om bakgrunnen til tittelen, det skal være opp til lytterne å definere.

– Hva ville du gjort med din siste dag?

Han kikker ut på regnet i Ullevålsveien.

– Spilt en veldig stor konsert, sier han kontant, og legger til at det er også håpet for fremtiden.

– Det er klart vi vil kunne leve litt av musikken vår og bli mer selvstendig. Et av de nærmeste målene nå er å satse i utlandet, blant annet jobber vi nå med å skaffe oss kontakter i England, så vi får håpe det ordner seg, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere