RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Plassen benyttes til uvettig rallykjøring!


SPERRINGER: Bymiljøetaten har satt opp sperringer, slik at det blir mindre plass å boltre seg på for rallyentusiaster - på p-plassen ved Skar leir - hvilke «venner» som har skrevet oppfordringen kjenner ikke avisen til, men det er ikke foreningen Maridalens Venner, ifølge leder Tor Øystein Olsen.
SPERRINGER: Bymiljøetaten har satt opp sperringer, slik at det blir mindre plass å boltre seg på for rallyentusiaster - på p-plassen ved Skar leir - hvilke «venner» som har skrevet oppfordringen kjenner ikke avisen til, men det er ikke foreningen Maridalens Venner, ifølge leder Tor Øystein Olsen. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
Og for å hindre mer rallykjøring, satt likegodt kommunen opp «midtrabatter» på utfartsparkeringen ved Skar leir.

MARIDALEN: Det går fortsatt an å parkere innerst i Maridalen - men nå er de to store åpne p-plassene delt opp med betongsperrer.

Motorfrelste unge har nemlig benyttet p-plassene som rallybane, og det liker bymiljøetaten dårlig.

– Uvettig

– Bymiljøetaten har satt opp sperringer for å hindre uvettig kjøring på parkeringen til Skar leir i Maridalen. Årsaken til stengningen er at plassen benyttes til uvettig «rallykjøring», forteller kommunikasjonsrådgiver Anne Grete Nyrud i bymiljøetaten.

– Sjåfører, som har tatt i bruk plassen, har også vært ubehagelige mot beboerne og andre besøkende i området. Etter det vi kjenner til er kjøringen også til sjenanse for beboerne i området, forteller Nyrud, og legger til at politiet også har vært involvert i stengningen av plassen.

LES FLERE SAKER OM BIL OG TRAFIKK I OSLO HER

Mottatt klager

Politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstua Politistasjon bekrefter at de kjenner til «rallykjøringen» i Maridalen.

– Vi er kjent med dette, og har også mottatt klager på kjøringen, forteller Kaldal.

Men nå har altså bymiljøetaten sørget for at det er mindre plass å rallykjøre på - ved Skar leir.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere