RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VÅTT: Det silregnet da Emilie Agenæss og Bård Bredesen orienterte hele bystyret om planene for Østensjøvannet torsdag denne uken.
VÅTT: Det silregnet da Emilie Agenæss og Bård Bredesen orienterte hele bystyret om planene for Østensjøvannet torsdag denne uken. Foto: FOTO: Julie Messel

– Reirene blir oversvømt

59 bystyrerepresentanter fikk nyheter om at selv ikke fugler ved Østensjøvannet er forberedt på all nedbøren som er kommet den siste uken.

ØSTENSJØ: – Skulle tro fugler som bor i våtmarksområder og som legger egg i vannkanten takler vannet. Men slik er det altså ikke, sa bystyrerepresentant Rune Gerhardsen (A) da han var på tur med resten av bystyret i torsdag.

LES OGSÅ: Knut fikk trampeklapp av politikerne

Sammen med et knippe søkkvåte bystyrerepresentanter møtte han fagfolk fra Bymiljøetaten i Oslo kommune, som orienterte om tilstanden for et av Oslos desidert mest populære utfartsmål for fuglerinteresserte.

LES OGSÅ : Bjørn så ørn ved Østensjøvannet

Bystyret var på sin årlige rundt ur i Oslo, da de stoppet ved Østensjøvannet.

En regntung dag til tross, de folkevalgte lyttet interesserte til det fagfolkene hadde å fortelle.

Bymiljøetatens Emilie Agenæss fortalte blant annet om fugleskjulet ved Østensjøvannet som er satt opp for at folk skal kunne komme enda tettere på fuglelivet.

LES OGSÅ:

Ny vannregulator skal redde reir

Fuglereder i fare

Og elva stiger...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere