RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Rett og slett forferdelig


Kaptein Erwin Augustin sørget for 2-0 ledelse, men klarte ikke å lede sitt lag til seier i bunnstriden mot Steinkjer.
Kaptein Erwin Augustin sørget for 2-0 ledelse, men klarte ikke å lede sitt lag til seier i bunnstriden mot Steinkjer. Foto: Foto: Thomas Granerød
Bunnlaget Oslo City så ut til å ta tre uhyre viktige poeng mot Steinkjer, men skjebnesvangre minutter spolerte for seieren.

VOLDSLØKKA: Det meste så ut til å fungere for Oslo City. Laget ledet fortjent 2-0 til pause etter scoringer av Patrick Bjørge og Erwin Augustin - og kunne med seier mot Steinkjer ha kortet innpå lagene over seg på tabellen. Men, noen effektive minutter drøye kvarteret ut i den andre omgangen gjorde ettermiddagen helsvart for Oslo City.

Fra 2-0 til 2-3 på åtte minutter

Det svinger fort i idrett, det fikk til de grader Oslo City erfare da hypereffektive Steinkjer satte inn nådestøtet mot Oslo City, et lag i dyp poengnød.

I det 59. minutt reduserte Tore Myrlo, to minutter senere utliknet Bendik Bye, før venstreback Stian Berre ga sitt Steinkjer en 2-3 ledelse bare fem minutter senere. En formidabel opphenting fra gjestene som avanserte til 10. plass på tabellen.

For Oslo City sin del betyr det fortsatt klar jumboplass med fire poeng opp til Kolstad, men med én kamp mindre spilt.

– Måtte ha seier

Det er fortsatt 11 kamper igjen å gjøre det på for Oslo City, men da må laget som beviselig kan spille fotball evne å holde ut i 90 spilleminutter.

– Dette skjer med oss gang på gang, vi starter kampene bra og leder ofte, men så glipper vi mot slutten og taper kampene. I dag måtte vi ha seier for å ikke ligge for langt bakpå, vi startet bra, men så skjer det at vi taper igjen, sier en nedstemt City-trener Jean Mendes Fayol til Lokalavisen Groruddalen.

– Tror vi klarer det

Selv om det ser stygt ut rent tabellmessig så vet treneren at han besitter et godt lag som kan ta poeng fra  hvem som helst;

– Til neste kamp så håper jeg virkelig at vi får tilbake en del spillere som har vært ute grunnet skader. I dag blir vi på nytt sårbare da en forsvarspiller må ut med skade og vi klarer ikke å demme opp for de rommene han klarte å fylle.

– Jeg har det rett og slett forferdelig akkurat nå, men tror allikevel bestemt at vi som gruppe skal klare å overleve i divisjonen, det er vi gode nok til og vi skal begynne å plukke trepoengere fra neste kamp av, avslutter Fayol med et aldri så lite smil.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere