RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ridesaken er et «skrekkens eksempel»


SKREKKEN: – Denne saken et skrekkens eksempel på hva som skjer når ledelsen i Ap allierer seg med blårussen Høyre og Frp, ifølge Erling Folkvord (R) foran, Maren Rismhyr, Rødts 1. kandidat i Grorud bydel og Mass Soldal Lund, Rødts 1. kandidat i Bjerke byde til venstrel, helt ti høyre bystyremedlem Ingrid Baltzersen ved innkjørslen til ridetomta.
SKREKKEN: – Denne saken et skrekkens eksempel på hva som skjer når ledelsen i Ap allierer seg med blårussen Høyre og Frp, ifølge Erling Folkvord (R) foran, Maren Rismhyr, Rødts 1. kandidat i Grorud bydel og Mass Soldal Lund, Rødts 1. kandidat i Bjerke byde til venstrel, helt ti høyre bystyremedlem Ingrid Baltzersen ved innkjørslen til ridetomta. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga
– Et skrekkens eksempel på hva som skjer når ledelsen i Oslo Ap allierer seg med blårussen Høyre og Frp, og overkjører et lokalmiljø, ifølge Erling Folkvord (R).

ÅRVOLL: – Man måtte jo virkelig spørre seg hvorfor i all verden en entreprenør med så store interesser i pukkverkbransjen plutselig hadde blitt interessert i, og opptatt av, at tenåringene på Bjerke skulle få lov til å ri, sier Erling Folkvord fra Rødt, som deltok i bystyreforhandlingene om reguleringsplanen for ridetomta på Årvoll – planen som ble sikret flertall ved at Ap stemte med Høyre og Frp. I selve bystyrebehandlingen sa Folkvord blant annet følgende

Del på Facebook

«...Dette er ikke historien om om et ridesenter som leter etter en tomt. Dette er historien om en entreprenør og pukkverkeier (Albert Hæhre, journ. anm.) som leter etter et formål som kan rettferdiggjøre et nytt steinbrudd og pukkverk…Store deler av de 90.000 tonn som skal fjernes, er granittvariant av høy kvalitet. Et nokså lavt anslag vil si at steinen er verdt 20 millioner kroner, men kan komme til å ha en vesentlig høyere markedsverdi…»

– Leste ikke Lundberg vedtaket?

– Og når Bjørn Lundberg (Ap) nå stiller seg undrende til at stedet skal ha en restaurant, så må jeg spørre om han ikke leste vedtaket han stemte for 20. juni 2007. Der står det nemlig blant annet at formålet er: Byggeområde – allmennyttig formål (ridesenter med tilhørende anlegg). Både restaurant og 1000 m2 bolig var nevnt i vedtaket, sier Folkvord.

LES SAKEN: – Groruddalen ført bak lyset!

Arbeiderparti og blårussen

– For profitører som Albert Hæhre må det være fint å ha et slikt Arbeiderparti, i tillegg til blårussens faste medspillere i Høyre og Frp! sier Ingrid Baltzersen (R) – bystyremedlem, og Rødts 2. kandidat i bystyrevalget.

– Og etter det som har kommet frem gjennom avisa, om at rideskoleleder vil kreve tlisammen 135.000 for innmelding og ridekurs første året, da er det i allefall sikkert at Vanessa Quintavalle ikke planlegger en rideskole for «vanlige» groruddalsbarn og ungdom med interesse for hest, avslutter Baltzersen.
 

LES MER OM RIDESENTER-SAKEN:

Full forvirring om nytt ridesenter på Årvoll

Pukkverket på Årvoll ukjent for fylkesmannen

Anmeldt av rideskoleleder for skremmende og hensynsløs adferd

Naboene til ridesenteret krever svar
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere