RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Rydd opp i ditt eget rot, Kallmyr


Trond Jensrud (A) krever at Jøran Kallmyr rydder opp i «rotet» rundt Lille Bislett og Bislettgata. Her sammen med partikollega Rina Mariann Hansen.
Trond Jensrud (A) krever at Jøran Kallmyr rydder opp i «rotet» rundt Lille Bislett og Bislettgata. Her sammen med partikollega Rina Mariann Hansen. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye
Trond Jensrud (A) er ikke overbevist over byrådens håndtering av Bislettgata og Lille Bislett.

BISLETT: – Jeg blir forundra når Kallmyr sier at han tror at man har gjort det naboene har ment er riktig i forbindelse med Bislettgata, sier leder av St. Hanshaugen Arbeiderparti Trond Jensrud, som ikke vil la samferdselsbyråden slippe unna med det han mener er påtatte misforståelser.

SJOKKERTE NABOER: – I beste fall et arbeidsuhell

I spørretimen i bystyret i desember i fjor fikk Jensrud følgende svar av byråd Jøran Kallmyr (Frp) om Lille Bislett:

– Jeg oppfatter at det er et ganske bredt politisk flertall for at Bislettgata skal være enveiskjørt, og at det skal være rom for parkeringsplasser i Bislettgata. Det har jeg tenkt å følge opp. Jeg har også fått e-post fra bydelsutvalget, som har bedt meg å se nærmere på saken. Jeg har svart tilbake til dem at det skal jeg gjøre.

KALLMYR: – Det blir ballbinge på Lille Bislett

Veldig rart

– Kallmyr var jo åpenbart inne i denne saken for et år siden, så at han nå plutselig ikke vet noe om dettte høres jo veldig rart ut, sier Jensrud.

Han krever som naboene og som tidligere vedtak fattet om Bislett at Sofies gate skal gjeninføres som enveiskjøring, og at Bislettgata da må være åpen for toveistrafikk med busstrasé.

– Det enkle med buss og busstrasé er at det ikke er noe vanskelig å gjøre noe om på, sier Jensrud.

Bevisst

Det er en bevisst politikk fra Kallmyr sin side å ikke høre på naboene. Det er ikke sånn at han har misforstått. Han må gjøre Sofies gate til enveiskjøring, det er det viktigste, sier Jensrud.

Den engasjerte politikereren krever at Kallmyr må rydde opp i eget rot, og han slår fast at dette ikke er en arbeidsulykke.

– Det er ikke for seint å snu, oppfordrer Jensrud, med adresse Kallmyr.

Kan ikke stole på

– Jeg mener at man kan ikke stole på løftene om ballbinger på Lille Bislett. Han er opptatt av parkeringsplasser. De som bor der er opptatt av kombinasjonen mellom trafikk og parkeringsplasser. Han må rett og slett rydde opp i eget rot, avslutter Jensrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere