RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politikerne i St. Hanshaugen Høyre starter valgkampen allerede lørdag.Jon Ole Whist og Hans Kristian Thorbjørnsen er klare.
Politikerne i St. Hanshaugen Høyre starter valgkampen allerede lørdag.Jon Ole Whist og Hans Kristian Thorbjørnsen er klare. Foto: Foto: Anne Marie Huck Quaye

– Satser på full kræsj

Valgkampen er i gang, og St. Hanshaugen Høyre inntar Knud Knudsen plass lørdag. Se også opp for politikere på døra og tøff debatt.

ST. HANSHAUGEN: – Det blir rett og slett kick off på valgkampen, sier leder av St. Hanshaugen Høyre Jon Ole Whist fornøyd. Høyrepolitikerne tar verken med seg drops eller blomster på dør til dør-tur, men lover derimot valgprogram og en mulighet til å snakke med politikerne.

– Det viser seg at det nytter å snakke med folk, sier styremedlem i St. Hanshaugen Høyre, Hans Kristian Thorbjørnsen.

Høyre på døra

Onsdag dukket politikerne kanskje opp på døra di for å sanke noen nye medlemmer og diskutere eller ta imot kjeft fra folket. Lørdag blir det tradisjon tro stands og debatt ved inngangspartiet til St. Hanshaugen, Knud Knudsens plass i regi av de blå.

– Det blir debatt mellom finansbyråd Kristin Vinje og Andreas Halse fra Arbeiderpartiet om Oslo som innovasjonsby og forskning, sier Jon Ole Whist. Det blir musikk og politikk fra 11.00 til 15.00.

Debatt på Colletts

Det blir som også tidligere arrangert kafédebatt av Høyre, denne gangen på Colletts Cafe torsdag 23. september.

– Da skal Stian Berger Røsland (H) møte kandidat til byrådsleder Trond Jensrud (A), forteller Hans Kristian. Temaene vil være byutvikling, kriminalitet og skjenking.

– Vi satser på full kræsj, sier Jon Ole som håper på stort oppmøte mellom 19.00 og 21.00.

– Da har folket muligheter til å stille politikerne til veggs . Forebered dere og still spørsmål, oppfordrer han.

Bydelsutvalg er ut

På spørsmål om vi fremdeles trenger bydelsuvalgene slik de er i dag, er det tydelig lite positivt å si om ordningen for Whist.

– Dagens struktur fungerer ikke, sier Whist som sier at uenighetene om hvorvidt bydelsutvalgene skal forbli, er store innad i partiet.

Han peker på at så lenge man ikke vil godta at det er forskjellsbehandling i de 15 ulike bydelen innen saker som barnevern sykehjemsplasser med mer så er det vanskelig å opprettholde utvalgene.

Debatten fortsetter trolig videre i partiet. Rune Aale-hasnen uttalte tidligere i år at bydelsutvalgene i dagens form har spilt ut sin rolle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere