RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

– Ser etter løsninger

Bydel Østensjø er klar over at regelverket i år har slått uheldig ut for enkelte, og jobber nå for å finne alternative løsninger for de berørte barna.

ØSTENSJØ: – Oslo kommune har et godt og solid regelverk for barnehageopptak, som vi legger stor prestisje i å følge. I år har vi for første gang sett at regelverket i noen tilfeller slår uheldig ut, derfor ser vi nå på hvilket handlingsrom vi har til å imøtekomme de familiene hvor dette er tilfelle. Vi er opptatt av å få til et best mulig tilbud for barna i barnehagene, sier barnehagesjef Tommy Grotterød i Bydel Østensjø.

Få barn som er berørt

Grotterød har ikke vanskeligheter med å se at det er utilfredstillende for en 2,5-åring å dele barnehage med vesentlig yngre barn, men ønsker ikke å uttale seg konkret om akkurat denne saken.

– Generelt kan jeg si at det er et lite antall barn som er berørt. Det er også noen barnehager som har meldt inn at gruppene ikke er blitt tilfredstillende for alle barna og at noen faller utenfor, sier Grotterød.

– I de tilfellene der vi ser at regelverket har slått uheldig ut, jobber vi nå raskt for å finne alternative løsninger. For oss er det viktig at brukerne er fornøyd, og vi ønsker å strekke oss i disse tilfellene så barna får et best mulig barnehagetilbud, sier barnehagesjefen i Bydel Østensjø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere