– Sinnssykt å vinne kongepokalen

Kaptein Siri Nordby på banketten på Grand hotell, lørdag kveld.

Kaptein Siri Nordby på banketten på Grand hotell, lørdag kveld. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

Norgesmesterne fra Røa ankom Grand hotell med tidenes smil om munnen lørdag kveld.

Trener Geir Nordby trakk i finstasen for å feire jentene sine.

GRAND HOTELL: – Rett og slett helt sykt å vinne kongepokalen. Særlig fordi vi ikke var favoritter til noe som helst i forkant av sesongen, stråler lagkaptein Siri Nordby til Ullern Avis.

Røa vant som kjent med utrolige 7-0 og regelrett knuste Trøndheims-Ørn i finalen, et resultat det virkelig står respekt av.

– Ja nå blir det tidenes fest, ifjor måtte vi reise til Russland etter finalen, det slipper vi i år. Nå skal vi feste som bare vi kan hele natta, avslutter kapteinen med et godt grep om Kongepokalen.

TOK CUPGULLET: RØAS VILLE GULLJENTER

Røas trener Geir Nordby hoppet ut av bussen med Kongepokalen og lyste opp hele Karl Johans Gate med sin enorme glede og smil.

– Helt sinnsykt. Når man jobber så mye med fotball og tenker fotball hele døgnet, ja da er det ikke rart at man tar den helt ut når vi avslutter slik som vi gjorde i årets cupfinale.– Nå er vi Norgesmestere og jeg er strålende fornøyd, jeg har det rett og slett helt nydelig, nærmest synger sjefen i det han forsvinner inn til festmiddag på ærverdige Grand Hotell.

Røas sisteskanse Caroline Knutsen var så glad at hun nesten ikke klarte å uttrykke seg med ord, men etter noen sekunder klarte hun å sette ord på følelsene sine.

– Jeg står på toppen av universet og ser ned på jorda, det blir overhodet ikke bedre enn dette, avslutter målvakten til Ullern Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.