RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Skal jobbe på en annen måte

– Vi har tatt til oss at vi ikke kan klare å få bydelen i balanse i 2010. Men vi skal jobbe på en annen måte, og dermed få justert ned kostnadene.

SØNDRE NORDSTRAND: Det sier bydelsdirektør Jan Hagen i Bydel Søndre Nordstrand.

– Vi har en målsetting om å komme i balanse i løpet av perioden frem til 2013, og det vil selvfølgelig noen få merke. Men vi skal ikke kutte i tjenestetilbudet i den forstand det ble gjort tidligere. Det ville for eksempel være dumt å nedlegge eldresenteret for det vil gi økte utgifter på andre poster, sier Hagen.

– Derimot skal vi forsøke å komme til bedre innkjøpsavtaler. Det skal ikke gå på redusert kvalitet, men kort og godt få bedre avtaler.

20 millioner

Det er 20 millioner bydelsdirektøren ser for seg at det er mulig å spare inn i 2010.

– Jeg tror ikke brukerne av tjenester innen oppvekst og pleie/omsorg skal merke reduksjonen. Tvert imot kan de komme til å føle at kursomleggingen vil være positiv.

– Har dere fått en form for amnesti i Rådhuset?

– Jeg vil ikke bruke den betegnelsen, men har fått bekreftet forståelse for at det ikke går an å ta inn nesten 100 millioner på ett år. Når toppolitikerne derimot forstår at vi jobber mot et langsiktig mål, blir det akseptert, sier Jan Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere