RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Skeid er i rute


I form: Kim Nysted gjorde en god kamp mot VIF i Vallhall. Foto: Carina Alice Bredesen
I form: Kim Nysted gjorde en god kamp mot VIF i Vallhall. Foto: Carina Alice Bredesen
Etter to treningskamper er Skeid ubeseiret, og kaptein Jo Andreas Gundersen drømmer om reprise av seiersrekken sist laget rykket opp til 1. divisjon.

VALLE HOVIN: Mandag spilte Skeid 1–1 mot storebror Vålerenga i Vallhall. Begge lag hadde mange unge spillere i aksjon, og begge lag hadde opp- og nedturer i løpet av kampen.

Kaptein Jo Andreas Gundersen mener Skeid er godt i rute.

– To treningskamper og fortsatt ubeseiret. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Gundersen.

– Vi ser bra ut til å være i januar, og laget er godt i rute.

Larsen reddet straffe

VIF lå til tider lavt, og lot Skeid trille ball i forsvar. Skeid lot ballen gå, men kom ikke til så mange store sjanser.

Det var VIF som tok ledelsen tidlig i første omgang, en knallheading av Juan Fuenmajor, som spilte midtstopper for anledningen.

Skeid brant først et straffespark, før Bardh Shala skapte balanse i regnskapet i andre omgang. Han kjempet seg forbi Christoffer Bergersen i VIFs midtforsvar, avslutningen så først ut som den ble reddet av Frode Larsen, men VIF-keeperen fomlet, og ballen trillet til slutt over mållinja.

Unggutta imponerte

Skeidkaptein er spesielt fornøyd med at unggutta viste positiv form.

– Vi er mange unge, og skal vi gjøre det bra, er vi avhengig av at alle tar et steg samtidig. Alle må heve seg, sier skeidveteranen.

VIF-sjef Martin Andresen var også spesielt fornøyd med unggutta i kampen mot Skeid.

Ny glød

Etter en mørk og nitrist avslutning på 2009, kan "Joa" nå fortelle at stemningen på Nordre Åsen har vridd seg til en positiv "opprykksguts".

– Da vi rykket opp sist hadde vi 20 kamper på rad uten tap. Nå har vi startet 2010 på best tenkelige måte, og vi er innstilt på å kjempe om et nytt opprykk, slår skeidkapteinen fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere