*Nettavisen* Nyheter.

– Skeid er i rute

I form: Kim Nysted gjorde en god kamp mot VIF i Vallhall. Foto: Carina Alice Bredesen

Etter to treningskamper er Skeid ubeseiret, og kaptein Jo Andreas Gundersen drømmer om reprise av seiersrekken sist laget rykket opp til 1. divisjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

Solid: Joar Harøy er solid i Skeids midtforsvar.

VALLE HOVIN: Mandag spilte Skeid 1–1 mot storebror Vålerenga i Vallhall. Begge lag hadde mange unge spillere i aksjon, og begge lag hadde opp- og nedturer i løpet av kampen.

Kaptein Jo Andreas Gundersen mener Skeid er godt i rute.

– To treningskamper og fortsatt ubeseiret. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Gundersen.

– Vi ser bra ut til å være i januar, og laget er godt i rute.

Larsen reddet straffe

VIF lå til tider lavt, og lot Skeid trille ball i forsvar. Skeid lot ballen gå, men kom ikke til så mange store sjanser.

Det var VIF som tok ledelsen tidlig i første omgang, en knallheading av Juan Fuenmajor, som spilte midtstopper for anledningen.

Skeid brant først et straffespark, før Bardh Shala skapte balanse i regnskapet i andre omgang. Han kjempet seg forbi Christoffer Bergersen i VIFs midtforsvar, avslutningen så først ut som den ble reddet av Frode Larsen, men VIF-keeperen fomlet, og ballen trillet til slutt over mållinja.

Unggutta imponerte

Skeidkaptein er spesielt fornøyd med at unggutta viste positiv form.

– Vi er mange unge, og skal vi gjøre det bra, er vi avhengig av at alle tar et steg samtidig. Alle må heve seg, sier skeidveteranen.

VIF-sjef Martin Andresen var også spesielt fornøyd med unggutta i kampen mot Skeid.

Ny glød

Etter en mørk og nitrist avslutning på 2009, kan "Joa" nå fortelle at stemningen på Nordre Åsen har vridd seg til en positiv "opprykksguts".

– Da vi rykket opp sist hadde vi 20 kamper på rad uten tap. Nå har vi startet 2010 på best tenkelige måte, og vi er innstilt på å kjempe om et nytt opprykk, slår skeidkapteinen fast.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.