*Nettavisen* Nyheter.

– Skjeer hoppet og kopper ble kastet

Cathrine Bråthen og andre ansatte i Nordstrandveien 32 har opplevd en rekke merkelige ting de siste årene. Blant annet at skjeer hopper ut av glasset helt av seg selv. Her demonstrerer Cathrine. Foto: FOTO: PEGAH NIKU

I over fire år har Cathrine Bråthen vært vitne til at det spøker i Nordstrandveien 32. Nå har eksperter fra «Åndenes makt» renset luften.

Klikk på bildet for å forstørre.

SPØKELESESHUSET: Her i Nordstrandveien 32 har det skjedd mye «gufne» ting de siste fire årene.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKYGGEn: Her i trappegangen ned til kjelleren møtte Cathrine på en skygge som var på vei opp. Da ble hun ganske skremt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette dørhåndtaket har gått mye opp og ned av seg selv.

NORDSTRAND: – Det hele toppet seg da jeg møtte på en skygge som kom opp trappen fra kjelleren. Jeg ble helt forskrekket og vettaskremt, forteller Cathrine Bråthen i Bliss Consept som holder til i lokalene i Nordstrandveien 32.

Ble for mye

– Ellers var det ofte ting som flyttet på seg, skjeer som hoppet ut av glasset og kaffekopper som ble kastet ned fra kaffemaskinen.

– Jeg tenkte alltid at de sikkert hadde gått rundt huset. Men en dag da jeg åpnet opp og det var nysnø uten noen spor i snøen begynte jeg å tenke at her er det noe rart.

Vi satt i en ring og ropte på ham. Det ble helt iskaldt i luften og vi merket at han kom.

Cathrine hørte også ofte dunkelyder nede fra kjelleren, og til slutt ble det så ille at hun ikke klarte å være i de delene av lokalet alene på kveldene.

– Det hele ble for mye og det var da jeg begynte å søke på nett for å se om det var noe hjelp å få. Og da kom jeg over «Åndenes makt».

Ryddet opp

TVNorges klarsynte tok oppdraget og kom frem til at det var Dr. Andresen som bodde her fra rundt 1930-tallet som har hjemsøkt Nordstrandveien 32.

– Han har ifølge ekspertene vært misfornøyd med hvordan ting har blitt her nå. Derfor har han kommet tilbake og vært litt guffen mot oss, forteller Cathrine.

Men heldigvis klarte de klarsynte og rydde opp.

Vi satt i en ring og ropte på ham. Det ble helt iskaldt i luften og vi merket at han kom. Det var som å holde en svær isblokk. Så ba vi ham gå inn i lyset. Og etter det har han vært borte, forteller Cathrine.

Men hun innrømmer at hun vært redd for reaksjonene.

– Jeg har jo vært redd for at folk skal tenke at jeg er helt skrullete, men jeg merker at folk tror på meg og jeg bare fått positive reaksjoner.

Annonsebilag