Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Skrikende behov for litt førjulskos

Jens Pikenes og Penthouse Playboys står på scenen fire ganger med Anne Grete Preus i desember. Lørdag spiller guttene gratiskonsert og tenner julegran på Ullevaal Stadion Shopping. Det kvinnelige innslaget fylles av de handlende.
Jens Pikenes og Penthouse Playboys står på scenen fire ganger med Anne Grete Preus i desember. Lørdag spiller guttene gratiskonsert og tenner julegran på Ullevaal Stadion Shopping. Det kvinnelige innslaget fylles av de handlende. Foto: FOTO: Lars Eivind Bones
Jens Pikenes er klar for Rockefeller i desember. Men allerede lørdag inntar førsteelskeren Ullevaal stadion.

Jens Pikenes og Penthouse Playboys står på scenen fire ganger med Anne Grete Preus i desember. Lørdag spiller guttene gratiskonsert og tenner julegran på Ullevaal Stadion Shopping. Det kvinnelige innslaget fylles av de handlende.

ULLEVÅL: Penthouse Playboys trosser varslet vinterkulde og byr opp til het konsert i handlegaten på Ullevaal stadion lørdag. Klokken 16 går Ullevål-mannen Kjetil Rolness’ alias Jens Pikenes på scenen.

Øver på Damplass

– Spesielt kvinner trenger hjertemassasje gjennom sang og musikk innimellom julegavehandlingen, slår Pikenes fast.

Ullevål-mannen har også fått æren av å tenne julegrana i handlegaten. Hvordan utføres det på ekte stjernevis?

– Dette blir en ny erfaring for meg. Men jeg har tenkt å snike meg bort på juletreutsalget på Damplass i Ullevål Hageby og øve på småtrærne der, sier Pikenes.

– Hva må til for at du skal komme i julestemning?

– For meg holder det å dytte nellikspiker i en appelsin, så er jeg i gang.

– Har du et juleminne som betyr ekstra mye?

– En gang dyttet jeg nellikspiker i... Nei, forresten, dette er vel en avis for hele familien.

Rockefeller

Selv om Penthouse Playboys kanskje er de første til å spille i handlegaten, er Ullevaal stadion en populær konsertarena. Men Pikenes har ikke prestasjonsangst.

– Det blir kaldt på fingra, men varmt ved hoftene. Vi satser på å spille bedre enn noen før har gjort på Ullevaal stadion, sier han.

Tradisjonen tro spiller Penthouse Playboys også julekonsert på Rockefeller i år. 15., 16., 17. og 18. desember står gutta på scenen med Anne Grete Preus. Det er bare billetter igjen til den første konserten.

– Hva er det ved Penthouse Playboys som engasjerer og gir utsolgte konserter år etter år?

– Det må være givergleden. Vi gir veldig mye av oss selv. Og så har vi utrolig dyre kostymer, sier Pikenes, som gleder seg vilt til å dele scene med Preus.

– Hun er veldig klar for å synge «The Time of My Life» fra Dirty Dancing i duett med meg. Det kan bli en opplevelse for livet for oss begge.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!