RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Skulle vært fortau i hele Stenbråtenveien


Om et par-tre uker skal det være ferdig fortau i Stenbråtenveien fra NMortensrudveien til barnehagen. 
Foto: Arne Vidar Jenssen
Om et par-tre uker skal det være ferdig fortau i Stenbråtenveien fra NMortensrudveien til barnehagen. Foto: Arne Vidar Jenssen
Nå skal det bli sikrere å gå i en liten del av Stenbråtenveien.

MORTENSRUD: For et drøyt år siden søkte foreldre om å få et fortau i Stenbråtenveien fra Mortensrudveien til den nye barnehagen. Bydelsutvalget på Søndre Nordstrand fulgte opp med anbefaling - og nå går snart ønsket i oppfyllelse.

LES OGSÅ: VIL HA GANGSTI

– Vi så jo hvor trafikkfarlig det var for barn og foreldre å gå langs denne svingete biten av Stenbråtenveien, og sendte oppfordringen om å lage fortau til Samferdselsetaten, sier Arild Andersson, leder at miljø- og teknisk komite i bydelen.

Vanligvis tar slike saker betydelig tid, men denne gangen har det gått forholdsvis fort. Maskiner og arbeidsfolk har vært i virksomhet en stund nå, og i løpet av et par-tre uker skal fortauet være ferdig. Man håper at værgudene drøyer med å sende snø slik at det også kan asfalteres.

Det er snakk om en fortauslengde på 140 meter, og prislappen skal etter det vi får opplyst være på rundt 400.000 kroner.

– Helst skulle det være fortau i hele Stenbråtenveien, men det forstår vi ikke er aktuelt foreløpig. Kanskje det kan bli når mer av utbyggingen her kommer, sier Arild Andersson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere