RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Sølvguttene er sterkt truet av utryddelse


Brille har sesongpremiere i kveld. Are Kalvø, Tore Sagen og Cecilie Steinmann Neess sitter i panelet og må svare på spørsmål om Sølvguttene. Programleder Harald Eia har som vanlig med seg Bård Tufte Johansen.
Brille har sesongpremiere i kveld. Are Kalvø, Tore Sagen og Cecilie Steinmann Neess sitter i panelet og må svare på spørsmål om Sølvguttene. Programleder Harald Eia har som vanlig med seg Bård Tufte Johansen. Foto: Foto: TVNorge/ANB
Det er vanskeligere å rekruttere Sølvgutter. I kveldens Brille spør Harald Eia om hvorfor. Se eksklusivt klipp!

OSLO: Det humorbaserte kunnskapsprogrammet Brille er tilbake på skjermen for å diskutere seg fram til svarene på tilsynelatende umulige oppgaver.

Se klipp fra kveldens sending ved å klikke på det store bildet over.

Programleder Harald Eia har invitert noen av landets fremste komikere til å sitte i panel for å forsøksvis knekke noen vitenskapelige nøtter og teste noen av kroppens begrensninger.

LES OGSÅ: Går du riktig i trappen?

I første episode kommer Tore Sagen, Are Kalvø og Cecilie Steinmann Neess på besøk. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast paneldeltaker.

 

– Chippen TVNorge plasserte i bakhodet mitt i fjor har fortsatt batteritid, så jeg har ikke noe annet valg enn å sitte pent i panelet og spille andrefiolin en sesong til, sier Bård om oppgaven.

 

LES OGSÅ: Humorvår fra TVNorge

 

I kveldens episode skal det handle om noe av det vakreste som fins, men som er sterkt truet av utryddelse, ifølge Harald Eia.

Det er en kjent sak at det er blitt vanskeligere å rekruttere Sølvgutter – og Eia spør panelet om hvorfor det blir stadig vanskeligere å få guttekor til å låte like fint som Sølvguttene.

– Jeg har hørt fra flere hold at ungdommen blir latere og latere. De beveger seg mindre og mindre og blir tykkere og tykkere. Etter hvert vil de får problem med å komme inn i disse matrosdressene. Kan det være en årsak, spør Are Kalvø.

Bård Tufte Johansen har sin egen teori:

– Jeg har alltid tenkt at det at det ikke er lov å slå unger lenger er uheldig for Sølvguttene.

Se klippet over for å få med deg resten av forklaringen til Tufte Johansen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere