– Søberg er suveren

Steffen Søberg (17) imponerte både landslagssjef Roy Johansen og Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen under MS-VIF-kampen søndag.

Steffen Søberg (17) imponerte både landslagssjef Roy Johansen og Vålerenga-trener Espen "Shampo" Knutsen under MS-VIF-kampen søndag. Foto: FOTO: THOMAS GRANERØD

Etter en ny praktkamp får Manglerud Star sin sisteskanse skryt fra øverste hold.

MANGLERUD: MS hockey tapte på ny en ishockeykamp, men lagets eminente målvakt Steffen Søberg (17) viste på nytt sitt ubestridte talent, til stor glede for vår landslagssjef Roy Johansen som satt ringside og fulgte kampen tett.

– Det ser absolutt veldig bra ut det han presterer for tiden og han gir et bunnsolid inntrykk, han er så absolutt på høyden med de utenlandske Get-målvaktene, skryter Johansen og åpner samtidig døren på gløtt for en mulig landslagssamling på unggutten.

– Nå er det ikke primært jeg som tar ut målvaktene, men jeg følger jo meget nøye med på det som skjer der ute og Søberg er en vi følger nøye med. Jeg er også veldig glad for at klubben satser på ham og gir ham masse spilletid – han kan godt stå hele sesongen, det har han bevist at han er dyktig nok til, sier landslagssjef Roy Johansen.

– Søberg er forskjellen

Også Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen var full av lovord ovenfor 17-åringen fra Manglerud.

– Steffen Søberg er suveren og fortjener virkelig all den skryten han kan få. Han er den store årsaken til at vi ikke vinner mer her ikveld, skal bli spennende å følge ham videre, uttalte Knutsen, etter at laget hans fortsatt er ubeseiret i årets Get-liga – uten å ha imponert nevneverdig.

– Blitt mer stabil

Hovedpersonen selv er naturligvis ikke glad for et nytt tap og flere bokførte baklengsmål, men Søberg vet som de fleste andre at det primært ikke er i disse kampene MS skal hente sine seiere fra.

– Vi skal vel i hovedsak ta poengene våre mot lag som Stjernen, Rosenborg og Frisk – og muligens Storhamar, så det er ingen grunn til å deppe her i dag, forteller Søberg, med nok en velfortjent bestemannspremie.

– Du spiller nok en meget solid kamp og får skryt av selveste landslagssjefen og av Espen «Shampo» Knutsen, hvordan føles det?

– Det er jo selvfølgelig veldig hyggelig å høre. Da får jeg jo også bekreftet at mye av det jeg gjør underveis er riktig, føler jo selv at jeg har blitt langt mer stabil på dette nivået, avslutter Søberg ovenfor Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.