RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Arkivfoto
Arkivfoto

– Sparket narkotikaselgeren til døde

En 25 år gammel mann fra Stovner er tiltalt for drap og narkotikaforbrytelser.

GRØNLAND: Sannsynligvis er en krangel om narkotikahandel bakgrunnen for at 25-åringen en januarkveld i fjor slo og sparket en mann til døde i en leilighet på Grønland.

Narkotikahandel

Ifølge tiltalen kjøpte tiltalte 90 gram amfetamin av mannen han neste kveld tok livet av. I tillegg skal han ha oppbevart tre ulike narkotiske stoffer, til sammen nesten 100 gram, i sitt eget hjem.

Etter å ha slått og sparket narkotikaselgeren til døde, tok tiltalte med seg offerets lommebok, PC-veske og diverse andre verdisaker, sies det i tiltalen. Han fikk også med seg en uspesifisert mengde narkotika.

Uvanlig våpen

Til sist står mannen tiltalt for oppbevaring av en nunchaku, et japansk kampsportvåpen bestående av to lange stokker bundet sammen av en kjetting. Våpenet er i seg selv ikke ulovlig, men ifølge tiltalen fremstå (nunchakuen) som voldsprodukter. Våpenet skal ha ligget i en oppbevaringsboks på Oslo S i januar i fjor.

Saken kommer opp i Oslo tingrett 21. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere