RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Sperret inne i to dager


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En mann er pågrepet på Bøler, etter at en kvinne skal ha vært holdt fanget i to dager.

BØLER: En 29-årig kvinne skal ha blitt holdt fanget i to døgn i et hus i Bølersletta. I dag kontaktet hun politiet, etter at hun skal ha klart å rømme fra huset, melder dagbladet.no.

- Hun har fortalt at hun ble holdt inne i huset uten mulighet til å komme seg ut, og at hun er blitt utsatt for vold, med spark og trusler om våpen, forteller operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Mann pågrepet

En 45 år gammel mann er pågrepet og sitter i avhør. En annen mann har status som vitne. Dagbladet melder at 45-åringen bor i huset, og at det er beslaglagt en rekke våpen og sprengstoff på stedet.

- Det dreier seg både om én- og tohåndsvåpen, forteller politiets divisjonsleder Gjermund Stokke til avisen.

Ukjent forbindelse

Det er foreløpig ikke kjent hvilken forbindelse kvinnen har til verken boligen i Bølersletta eller mannen som er pågrepet. Politiet har eller ingen opplysninger om mulig motivasjon for å holde kvinnen fanget i huset.

Kvinnen skal ha klart å rømme da to personer oppsøkte huset i ettermiddag. Den ene er vitnet som politiet har pågrepet.

- Vi ønsker også å komme i kontakt med den andre mannen som skal ha oppsøkt huset i dag, sier Tor Grøttum til Dagbladet.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere