RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Stavgang, jazz og yoga


Daglig leder ved Ullern seniorsenter Elly Christensen har satt nye aktiviteter på planen. FOTO: FREDRIK ECKHOFF
Daglig leder ved Ullern seniorsenter Elly Christensen har satt nye aktiviteter på planen. FOTO: FREDRIK ECKHOFF
Kultur- og aktivitetssenteret Ullern seniorsenter går det nye året i møte med en fullpakket aktivitetskalender. Daglig leder Elly Christensen er strålende fornøyd.

ULLERN: – Det er mye nytt, blant annet stavgang med aktivitør og instruktør Rita Hartford, frokostmøter, første 26. januar, for dem som er interessert i å vite mer om seniorsenteret og senioryoga med Anita Abrahamsen. Sistnevnte har gratis prøvetime 28. januar, så da håper jeg virkelig folk møter opp. Yoga er viktig for både pust, muskler, ledd og balanse. Jeg er svært glad vi har fått med Abrahamsen på laget, sier Christensen.

Alltid på nett

På senterets nye hjemmeside på internett finner man all nødvendig informasjon. Det mener Christensen er viktig.

– Jeg har tidligere vært web-redaktør og synes derfor det var spennende å jobbe med ny hjemmeside til senteret. Den er enkel og grei å bruke og vil oppdateres jevnlig, sier hun.

Fortsatt er det behov for frivillige ved seniorsenteret, i første omgang til resepsjonen og kjøkkenet.

– Det hadde vært flott om noen yngre pensjonister hadde hatt lyst til å prøve seg, og da tenker jeg i 60- og 70-årsalderen. Det er utvilsomt et arbeid man får masse igjen for, sier hun.

Kultur, helse og trygghet

Kulturkafé med Jan Kjærstad 27. januar, «Askeladden og de musikalske hjelperne», et musikkprosjekt med studenter fra musikk- og helsestudiet ved Musikkhøyskolen i Oslo 29. januar, og helseforedrag med informasjon om Trygghetsavdelingen 1. februar. Sidene i det nye programmet er tettskrevne og innholdsrike.

– Billedkunstner Dag Hol besøker kulturkafeen 3. februar og journalist og forfatter Marit Christensen 10. februar. I tillegg kommer forfatteren til en av mine favorittbøker «Mulighetsloven», Anne-Mette Røsting, 15. februar. Mange har allerede har begynt å glede seg til sildajazz 18. februar, påmeldingene strømmer inn, og det er vi veldig glade for, sier Christensen.

– Hjertelig velkomne

Pianojazz, jazzkonsert, datakurs, sving og svisker og vernissage. Elly understerker at Ullern seniorsenter nå også ønsker alle tidligere brukere av Smestadsenteret i Priorveien hjertelig velkomne.

– Vi håper så mange av dem som mulig setter seg på 23-bussen hit ned. De skal vite at de er velkomne når som helst, sier hun.For mer informasjon om aktiviteter eller ukentlig middagsmeny, ta en titt på www.ullernseniorsenter.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere