RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gleder seg: Fra venstre Tone Lie, Eva Vold, Tine Hynne, Karin Koch, Sidsel Bakke og Helena Stubberud. FOTO: UTLÅNT
Gleder seg: Fra venstre Tone Lie, Eva Vold, Tine Hynne, Karin Koch, Sidsel Bakke og Helena Stubberud. FOTO: UTLÅNT

– Storslagen kunsthelg!

Ungdomshuset ved Nordberg kirke fylles denne helgen til randen. Det er duket for årets Kunst- og håndverksmarked.

NORDBERG: – Man vil finne kunst- og håndverk i ungdomshuset og kunstutstilling i Nordberg kirke i regi av Lions Club. Kunstgrenene utfyller hverandre perfekt, sier Tone Kristin Lie.

– Matcher bedre

Kunst- og håndverksmarkedet har vært på Korsvollhuset i 9 år, men markerte sitt tiårsjubileum med å skifte lokale til ungdomshuset i fjor. Da var det marked fredag og lørdag.

– I år er vi glade for at vi kan ha markedet på lørdag og søndag slik at det matcher bedre med kunstutstllingen til Lions Club og fordi det er flere som er ute og handler disse dagene, sier Lie.

Alpakka og patchwork

Som vanlig byr kunst- og håndverksmarkedet på mye toving i form av vesker, hatter, engler, tøfler og nunofiltskjerf.

– Vi har også strikkevarer som strikkeklær til barn, luer, hetteluer i alpakka, halser og pulsvarmere. Eller hva med en sminkepung eller en duk i patchwork? sier Lie.

Smykker i sølv eller med perler, tredreiing med store og små fat og porselen. – Nytt i år er keramikk med Eva Vold, billedvev og grafikk av Anne Gro Johansen og malerier av Stein Thoresen. Vi har ønsket oss en keramiker på markedet i mange år, så nå har det endelig lykkes oss, smiler Lie. Kunst- og håndverksmarked i ungdomshuset v/Nordberg kirke lørdag og søndag fra klokken 12.00 til 17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere