*Nettavisen* Nyheter.

– Sykt kult å vinne!

VANT: Russejentene fra Nordstrand vant lysshowet på landstreffet i Lillehammer i helgen - fra venstre øverst, og nedover: Ida Croff, Stine Slaastad, Emily Etchell, Emilie Berge, Maia Eidem, Hanne Bryn, Johanne Gabrielsen, Linn Elise Stenseth, Christina Hansen, Kristine Golten, Bjørg Mørkøre, Charlotte Fagerlid, Vilde Gjestang, Henriette Hoftun,Mari Flaaten, Ingvild Helland, Eini Hovengen, Maria Maseng, Vivi Truong, Naomi Christensen, Ida Bjørn-Larsen, Fredrikke Dæhlie. Foto: FOTO: Creation

– La det bli lys! sa de 25 russejentene fra Nordstrand, og vant hele lysshowet på Lillehammer. Og nå venter Tryvann!

Klikk på bildet for å forstørre.

CREATION: Creation-jentene var veldig godt fornøyde med å vinne lysshowet på Lillehammer. Foto: FOTO: Creation

Klikk på bildet for å forstørre.

RIGG: Ingen liten rigg for å vinne lysshowet. Foto: FOTO: Creation

Klikk på bildet for å forstørre.

LYS: Nordstrandsjentenes lysshow ble brukt hele helgen på Lillehammer. Foto: FOTO: Creation

LILLEHAMMER/NORDSTRAND: Creation-jentene fra Nordstrand har brukt mye tid – og sikkert også ”noen” kroner – på å lage det ”aller kuleste lysshowet”. Og det ga full uttelling på landstreffet i Lillehammer i helgen – lysriggen til jentene gjorde russe-susen.

– Sykt kult å vinne

– Helt sykt kult å vinne, for det er jo dette vi har satset mest på! Men vi forventet på ingen måte å vinne, det var mange tøffe konkurrenter. Russetiden så langt har vært bare gøy og postiv, men at vi vant lysshowet i helgen var helt klart det aller kuleste så langt, sier russejentene fra Nordstrandsbussen Creation, men med vgs-elever fra skoler over hele byen.

Jentene fikk selvsagt pokal, men ellers er premien mest heder og russeære.

Creation er også nominert til dittOslos kåring av "Årets Russebuss". Her kan du se bilder og video av Creation – og stemme på din bussfavoritt!

Prøver oss på Tryvann

– Klart det er stas å vinne, det gir jo også mer oppmerksomhet. Og vi prøver oss igjen vi – på Tryvann til helgen. Vi har jo et håp om å kanskje vinne der også, men vi vet jo at det er mange andre bra lysshow-busser også. Men vi skal prøve alt vi kan!

Sammen med andre busser med lyd – brukte helgens russearrangement på Lillehammer lysriggen til creationjentene både fredag og lørdag.

NY NETT-TVSERIE: RussXpress

Superrussebabes

– I dag, søndag, har vi tatt hviledag, men ellers blir det rulling hver dag til uken, etter skoletid. Klart vi er litt slitne nå, men det gjelder å kjøre på videre. Vi ruller, har det gøy, kommer hjem sent. Sover litt, går på skolen, kanskje sover litt, og så ruller vi videre igjen. Vi er jo superrussebabes, ler jentene.

Les alt om russen på dittOslo.no/russ!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.