RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Treat me nice, ladies!


Godkjent trivselsmiddel: Det var høy stemning på Vålerengen bo- og servicesenter, da Kjell Elvis holdt konsert denne uka.
FOTO: LINE RUNDMO
Godkjent trivselsmiddel: Det var høy stemning på Vålerengen bo- og servicesenter, da Kjell Elvis holdt konsert denne uka. FOTO: LINE RUNDMO Foto: Line Rundmo
Kjell Elvis fikk damene til å riste, og Carl I. Hagen til å smile bredt, under sitt besøk på Vålerenga bo- og servicesenter på tirsdag.

VÅLERENGA: – Come on baby, oh yeah, sa Lyngdals store Elvis-imitator, Kjell Henning Bjørnestad, da han dro fram den ene publikummeren etter den andre. Og damene var ikke vonde å be, der de strutta med trutmunnene sine.

– Få et kyss a, sa de og benyttet seg av anledningen.

Det er tross alt ikke hver dag man møter Kongen.

– Fy fader, han er så flink, det ER jo Elvis, hvisket en svett Sissel, etter at hun hadde rista på hofter og bryst og kommet litt til hektene igjen.

LES OGSÅ: Nå kommer Sputnik og Kjell-Elvis

Heftige hoftevrikk

Kjell Elvis var allerede godt i gang med å imitere heftige hoftevrikk fra en stol. Publikum hvinte (spesielt de kvinnelige). Med kjente og kjære Elvis sanger, klarte Lyngdalsmannen å få fram glimtet i øyet til publikum. De klappa i hendene, sang med og ville ha mer!

– Do you want more? Skal vi ta en rolig låt da... Always on my mind, eller In the ghetto? spurte «kongen».

– In the ghetto! skrek flere.

– Ok, da tar vi den, sa Kjell Elvis og blunka.

Alt for damene.

LEDER: Moro for de gamle

Fantastisk

Konserten var en del av et trivselstiltak, som sponses av Oslo kommune. I den forbindelse hadde Carl I Hagen og eldrebyråd Sylvi Listhaug tatt turen til Vålerengen bo- og servicesenter, for å se hvordan trivselsmidlene virker i praksis.

– Jeg synes det er kjempefint at Sylvi har satt i gang trivselstiltak. Det er morsomt å se at også de som regnes som demente, begynner å riste på kroppen, sa Carl I. Hagen etter showet.

I likhet med Listhaug, som har blitt en stor fan av Elvis gjennom sin mann, fortalte også Hagen at Graceland sjefen rager høyt oppe på lista.

– Jeg fikk min første plate da jeg var 12-13 år: Elvis - Golden records. Da sto jeg foran speilet og rocket, fortalte Hagen.

– Elvis hadde en fantastisk stemme, han var fantastisk musikalsk - et naturtalent! sa den sprudlende politikeren.

Og favorittsangen hans er ikke overraskende:

– Treat me nice. Behandle meg pent. Den har et litt politisk budskap, humret Hagen, før han, i likhet med Kjell Elvis, ble omringet av damer.

Ikke bare Elvis

- Jeg ble hekta på Elvis som 6-åring, da jeg så filmen Love me tender, forteller Lyngdalmannen Kjell Henning Bjørnestad.

Og siden har Elvis Aaron Presley vært hans store helt.

- Han hadde en vanvittig utstråling, særegen stil og en helt unik stemme, sier Bjørnestad, som elsker å gi av seg selv. Det ble etter hvert et naturlig valg for han å synge. Kjell Elvis startet sin karriere i 1988, da han var i militæret.

- Jeg liker å gi av meg selv, det er gøy å synge. Jeg synger med følelser, og liker publikums respons. Det var et veldig fint publikum i dag, forteller han.

42-åringen, som flere ganger har vunnet mesterskap i Elvis-imitering, sier at han skiller mellom de ulike rollene. Han ser på seg selv som en skuespiller, og går ikke rundt og tror han er Elvis.

- Når jeg er ferdig å synge, så er jeg meg selv, (beroliger han).

Verdensnyhet

De dager han kke er ute og opptrer, holder han seg blant annet opptatt som redaktør i magasinet Elvis International. I forbindelse med Elvis Presleys 75-års feiring tidligere i år, utga Kjell Henning Bjørnestad det første magasinet noensinne, om Elvis' og amerikansk kultur i Norge. Han har sikret seg tilgang og rettigheter til over 20 års materiale av sitt idol. Og så klart:

- Jeg har vært mange ganger på Graceland, forteller Bjørnestad.

Han har tidligere uttalt til media at Elvis er et levebrød, mens Jesus Kristus er Kongen i hans liv. I likhet med Herr Presley, har også Kjell Henning vokst opp i en pinsemenighet.  Yndlingssangen hans er derfor kanskje ikke overraskende An american trilogy.

- Glory, glory hallelujah, glory, glory hallelujah, glory, glory hallelujah... his truth is marching on!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere