RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FAU-leder Kristine Melsom føler med alle de familiene som rammes av situasjonen for neste års førsklassinger. FOTO: Aina Moberg
FAU-leder Kristine Melsom føler med alle de familiene som rammes av situasjonen for neste års førsklassinger. FOTO: Aina Moberg

– Trist for alle de berørte familiene

FAU-leder Kristine Melsom var ikke informert om situasjonen før Nordstrands Blad gjorde henne oppmerksom på den.

KASTELLET: – Dette er veldig, veldig trist for alle familiene som blir berørt. Det er tøft å leve i uvisshet i flere måneder før de vet hvilken skole barna deres skal gå på. Mange av de små hadde sikkert allerede begynt å glede seg til å bli elever på Kastellet sier hun.

Melsom er stolt av skolen hvor barna hennes går, men samtidig er hun indignert.

– Problemet er at skolen er planlagt for liten, og at det ikke er mulig å bygge på. Fundamentet tåler så vidt jeg vet ikke en etasje til, forteller hun.

FAU (Foreldrenes arbeidsutvalg) kan ikke blande seg inn i elevopptaket.

– Men vi er foreldrenes talerør og vil gjerne bli tatt med på råd.

Vår skole

En som gruer seg til å åpne brevet fra skolen utpå nyåret, er Kim Aalborg. Han har skrevet inn døtrene Liv og Aasta nå i høst.

– Vi har allerede barn på 3. og 6. trinn på Kastellet, og det hadde vært veldig fint å få tvillingene våre på samme skole, sier Aalborg.

– Mange flytter jo bevisst inn i skolekretsen for at barna skal gå på den poulære skolen Vi har bodd her i åresvis, og ser på Kastellet som "vår" skole, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere