*Nettavisen* Nyheter.

– Trodde jeg bare skulle drive dank i sommer

  Foto: FOTO: Kilian Munch

Men der tok skuespiller Jon Arne Arnseth (23) heldigvis feil etter å ha landet sin hittil største rolle i en ny norsk familiefilm.

FROGNER/ KRISTIANDSAND: – Jeg var egentlig veldig heldig som fikk rolle i denne filmen. Vanligvis må man jo gjennom en lang auditionprosess, men det slapp jeg, sier frognergutten Jon Arne Arnseth.

Del på Facebook

Regissøren av filmen Neste Sommer, Marius Sørvik, kontaktet Jon Arne fordi han hadde sett tidligere arbeid som han hadde gjort på teaterscenen og ville ta en prat angående en ny film han skulle igang med.

– Vi møttes, hadde kjempegod kjemi. Det er litt deilig å slippe den nervepirrende auditionprosessen. Er veldig glad Marius har trua på meg! sier en glad Arnseth.

For hele familien

Karakteren til Jon Arne heter Jeppe. Han bor på feriestedet som familien i filmen reiser til, og blir med en gang kompis med sønnen i familien, spilt av Tarjei Westby, og tar ham og søsteren hans med ut på litt av hvert denne sommeren.

Dette er en familiefilm, og det er virkelig noe for store og små. Det blir action, romantikk, drama og ikke minst en god del forviklinger.

Utfordrende

Arnseth har tatt skuespillerutdanningen sin ved Nordisk Institutt for Scene og Studio og har allerede hatt en rekke jobber, blant annet hovedrollen i reklamefilm for Terra, oppsetninger på Oslo Nye Teater og Parkteatret og diverse gjesteopptredener i TV, men dette blir hans første spillefilm.

– Det skal bli utrolig spennende å få lov til å gjøre en hel film med en gjennomgående rolle. Det blir kjempeutfordrende, men forhåpentligvis også morsomt, og ikke minst veldig lærerikt, avslutter Arnseth.


Neste Sommer skal spilles inn i Kristiandsand juni-juli og har ordinær premiere 28. november 2011.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.